Venäjän toppari ei pelkää Luis Suárezia: ”Voin purra häntä itsekin”

© Kuva: Getty Images
Nappaa riskitön veto tai talletusbonus HJK:n uudesta alusta!

Spartak Moskovan puolustaja Ilya Kutepov ei pelkää Barcelonan tähtihyökkääjä Luis Suárezia, jonka hän pääsee kohtaamaan MM-kisoissa.

Kutepovin, 24, edustama kisaisäntä Venäjä pelaa Suárezin, 31, Uruguayn kanssa samassa alkulohkossa, ja joukkueet kohtaaavat toisensa 25. kesäkuuta viimeisessä lohkopelissään.

Maalintekotaitojensa lisäksi Suárez tunnetaan erikoisesta päähänpinttymästään purra vastustajiaan. Uruguaylaiskärki on iskenyt hampaansa vuosien saatossa Otman Bakkaliin, Branislav Ivanovićiin ja Giorgio Chielliniin.

Kutepovia Suárezin purukalusto ei hetkauta. Hän uhkaa vastata samalla mitalla takaisin, jos tilanne sitä vaatii.

– Pelkäänkö Suárezia? En tietenkään, sillä voin purra häntä itsekin, jos minun pitää, sanoi Kutepov Marcan mukaan.

Venäläistoppari saattaa kohdata kisoissa myös Egyptin ykköstähti Mohamed Salahin, joka taistelee tällä hetkellä paluusta pelikuntoon.

Salah, 25, loukkasi olkapäänsä Mestarien liigan finaalissa taistellessaan pallosta Real Madridin Sergio Ramosin kanssa. Salahin käsi päätyi Ramosin kainaloon, kun kaksikko kaatui samaa matkaa nurmen pintaan.

Egyptiläinen joutui jättämään ottelun kesken ja seuraamaan sivusta, miten hänen joukkueensa hävisi Madridille 1-3.

Pelin jälkeen on käyty paljon keskustelua siitä, oliko Ramosin temppu suunniteltu ilkiteko, jolla hän tiesi voivansa satuttaa Salahia.

Kutepov kertoi Ramosin antaneen hänelle inspiraatiota Salahin pysäyttämiseen.

– Myöskään Salahin pelaaminen ei huoleta minua. Miten hänet pysäytetään? No… Voi ottaa esimerkiksi Sergio Ramosista mallia. Hän näytti meille yhden keinon hänen pysäyttämiseksi, enkä voi sanoa olleeni surullinen, kun näin hänen loukkaantuvan finaalissa.

Kutepov osoitti kuitenkin myös sympatiaa Salahia kohtaan.

– Toivon hänelle pikaista toipumista, ja olen onnellinen, jos hän pystyy pelaamaan MM-kisoissa, sillä hänen kaltaista neroa vastaan pelaaminen auttaa sinua kehittymään.

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Nappaa riskitön veto tai talletusbonus HJK:n uudesta alusta!