Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkue otti erittäin tärkeän voiton perjantaina Färsaarista vieraskentällä maalein 3-1.

Lue lisää ottelusta tästä.

Suomi oli pitkään vaikeuksissa, mutta toisella puoliajalla Pikkuhuuhkajat esitti upean nousun. 3-1-voitto tuli lopulta Benjamin Källmanin kahdella osumalla ja Lassi Lappalaisen maalilla.

Pikkuhuuhkajien keskikentällä täydet minuutit uurastanut Sebastian Dahlström osoitti kovuutta ottelussa. HJK:n keskikenttäpelaaja tuli kovalla vauhdilla kakkospalloon, jonka seurauksena mies lensi hurjannäköisen voltin eteenpäin.

Päävalmentaja Juha Malinen nosti tilanteen esiin Twitterissä ja kehui, että näin kakkospalloon pitää rohkeasti mennäkin. Katso video alta, jos et näe, voit katsoa sen tästä.