AC Milanin päävalmentaja myönsi tähtipuolustajansa lähtöhalut – huhut viemässä takaisin Juventukseen

© Kuva: Getty Images
Jatkaako West Ham nousuaan? Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

AC Milan on näillä näkymin menettämässä kesän siirtoikkunassa kapteeninsa ja johtavan puolustajansa Leonardo Bonuccin. Milanin päävalmentaja Gennaro Gattuso myönsi Bonuccin lähtöhalut.

Bonucci saapui Milaniin vuosi sitten Juventuksesta Serie A:n suurimalla puolustajasta maksetulla siirtosummalla. Viime kausi oli Milanille hankala, vaikka europaikka lopulta tulikin, joka sekin saattaa vielä Uefan käsittelyssä jäädä saamatta, lue lisää tästä.

– Olen puhunut Leon kanssa ja asiat pitää sanoa niin kuin ne ovat. Meillä oli Leon kanssa tapaaminen, mutta en ole seura ja hänen täytyy puhua johtajien kanssa, Gattuso alusti.

– Kun pelaaja kertoo halustaan (lähteä), valmentajan täytyy tehdä kaikkensa vakuuttaakseen hänet jäämään, Gattuso sanoi lehdistötilaisuudessa.

Gattuson mukaan Bonucci on käyttäytynyt siirtoikkunan aikana kuten pitääkin joukkueen kapteenina.

– Niin kauan kun hän on minun pukuhuoneessa, haluan nähdä sen Bonuccin, jonka olen nähnyt 12 vuoden ajan – ammattimaisen Bonuccin. Hän on ensimmäinen, joka on tsemppaamassa joukkuetta, ja hän on käyttäytynyt kuten hieno kapteeni käyttäytyy.

– Lopulta se on Leon ja seuran päätös, mutta minä toivon, että Bonucci voisi jäädä tänne. Hän on pelaaja, jolla on mentaliteettia ja taitoa, Gattuso kehui.

 

Italialainen Gazzetta dello Sport kertoo, että Bonucci olisi mahdollisesti siirtymässä takaisin Juventukseen. Bonucci saattaisi lehden mukaan kuuluta kauppaan, jossa hyökkääjä Gonzalo Higuaín siirtyisi Juventuksesta Milaniin ja Bonucci takaisin Juveen.

Bonucci sai paljon kuraa niskaansa viime vuonna, kun hän siirtyi Juventuksesta pois. Olisikin mielenkiintoista nähdä, minkälaisen vastaanoton Bonucci saisi, jos hän siirtyisi takaisin Torinoon. Myös Manchester United on huhuissa ollut kiinnostunut Bonuccista.

Lähde: Football Italia

Jatkaako West Ham nousuaan? Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!