Huuhkajien hyökkääjä Joel Pohjanpalon vaikeudet Bayer Leverkusenissa sen kuin jatkuvat. 23-vuotias suomalainen vietti viime kauden osin sairastuvalla ja osin terveenä pääosin pelaavan kokoonpanon ulkopuolella. Juuri kun Pohjanpalon oli määrä kamppailla tosissaan peliminuuteista uuden kauden alla, koettelee nuorta miestä seuraava takaisku.

Pohjanpalo joutuu Leverkusenin vahvuudesta useiden kuukausien ajaksi sivuun. Bayer Leverkusen tiedottaa, että Pohjanpalo kärsii oikeassa nilkassa olevasta verenkiertohäiriöstä. Vaiva on heikentänyt luuta, ja mahdollisen murtuman välttämiseksi edessä on pakkolepo.

Pohjanpalo joutuu kävelemään kainalosauvojen avulla alustavan arvion mukaan seuraavat kuusi viikkoa. Varsinainen kuntoutus voidaan aloittaa vasta sen jälkeen.

[readmore from=Pohjanpalo-Joel]

Pohjanpalo harjoitteli vielä sunnuntaina täysin ongelmitta, mutta maanantaina jalkaan ilmaantui ennalta-arvaamattomia kipuja. Pohjanpalo vietiin perusteellisiin tutkimuksiin Müncheniin, ja diagnoosi oli karu: Pohjanpaloa ei nähdä kentillä ainakaan muutamaan kuukauteen.

Väliin jää Bundesliigan alkukauden lisäksi mitä luultavimmin myös Huuhkajien avausottelut syyskuussa alkavassa Nations Leaguessa.