ManU-legendalta armotonta piikittelyä Neymarille: ”Olet mahtava pelaaja ja näyttelijä”

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin entinen ranskalaistähti Éric Cantona ei välttämättä kuulu brasilialaishyökkääjä Neymarin suurimpiin ihailijoihin.

Neymar, 26, on ollut Venäjän MM-kisoissa esillä niin hyvässä kuin pahassa. Hän on iskenyt turnauksessa jo kaksi osumaa ja tarjoillut yhden maalisyötön. Brassitähti on kuitenkin saanut runsaasti kritiikkiä teatraalisesta kieriskelystään kentän pinnalla.

Cantona esittelee Eurosportin videolla matkalaukkuaan, jonka hän on nimennyt Neymariksi, koska ”olematon kosketus saa sen pyörimään tuntikausien ajan”.

Ranskalaislegenda myös kehuu Neymaria mahtavaksi jalkapalloilijaksi – ja näyttelijäksi. Cantona kehottaa videolla Neymaria kiinnittämään huomiota jatkuvuuteen. Jos isku tulee olkapäähän, ei kannata jäädä pitelemään poskeaan, neuvoo Cantona.

Voit katsoa videon alta. Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.