Näin näet HJK:n Mestarien liigan karsintamatsin ilmaiseksi

HJK pelaa Mestarien liigan karsintaa tiistaina Färsaarilla. Näet ottelun yksinoikeudella peliyhtiö Unibetin kautta suomeksi selostettuna.

HJK on ollut kotoisessa Veikkausliigassa tällä kaudella vakuuttavassa vireessä. Klubin iso tähtäin on kuitenkin eurokentillä, kun se tavoittelee menestystä Mestarien liigan karsinnoissa kolmen vuoden tauon jälkeen.

1. karsintakierroksella vastaan asettuu kaksi edellistä Färsaarten mestaruutta voittanut Vikingur. Tällä hetkellä ryhmä majailee omassa pääsarjassaan kolmantena 15 pelatun kierroksen jälkeen. Pääosin joukkue koostuu kotimaisista pelaajista, mutta on ryhmässä pari ulkomaistakin vahvistusta.

HJK lähtee ottelupariin suosikkina, mutta takki auki peleihin ei sovi lähteä. Turun FC Inter hävisi kaudella 2013-2014 Vikingurille yhteismaalein 1-2 ja vuotta myöhemmin färsaarelaiset järkyttivät norjalaista Trömsöä samoin lukemin.

Alapuolelta löydät ohjeet, miten näet HJK:n Mestarien liigan karsintamatsin ilmaiseksi!

Näin näet HJK:n ottelun:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja valitse UnibetTV. Ottelun selostaa suomeksi Juhavaltteri Salminen.
3. Pelitililläsi on oltava vähintään sentti rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelin.

Aika: Ti 10.7.2018 klo 21.00
Ottelu: Víkingur vs HJK
Paikka: Svangaskarð Stadium, Toftir

Katso ottelu Víkingur vs HJK TÄSTÄ.