Bayern München jälleen Saksan Supercupin voittoon – Lewandowski varasti show’n

© Kuva: Getty Images

Bayern München aloitti kautensa sunnuntaina kaatamalla Eintracht Frankfurtin 5-0 Saksan Supercupissa. Ottelussa kohtasivat Bundesliigan mestari (Bayern) ja Saksan Cupin voittaja (Frankfurt).

Toukokuussa valmentaja Niko Kovač siivitti Frankfurtin cup-voittoon Bayernista, mutta tällä kertaa hän juhli mestaruutta müncheniläisten käskyttäjänä. Supercupin voitto oli Bayernille kolmas peräkkäinen ja seitsemäs seuran historiassa.

Ottelun päähahmoksi nousi puolalaishyökkääjä Robert Lewandowski, joka iski hattutempun 54 minuutissa. Muista maaleista vastasivat Kingsley Coman ja Thiago Alcântara.

Bayern-luotsi Kovač kiitteli Lewandowskia tämän panoksesta, mutta lähetti myös terveiset müncheniläisten entiselle käskyttäjälle, hänen edeltäjälleen Jupp Heynckesille.

– Meidän ei tarvitse juurikaan puhua Robertista. Hän on erittäin hyvä, maailmanluokan hyökkääjä, joka osoitti sen tänään. Ei ole helppoa tehdä kolmea maalia 70 minuutissa, sanoi Kovač DAZN:n haastattelussa.

– Minun on mainittava, että pelasimme täällä tänään Eintracht Frankfurtin ja Jupp Heynckesin takia. Kiitän häntä vahvasta joukkueesta, jonka hän jätti minulle. Tämän ryhmän kanssa työskentely on hauskaa. Toivottavasti jatkamme menestyksen tiellä.

– Olen tyytyväinen ja toivon, että tämä mestaruus vahvistaa meitä. Tietysti toivon Eintrachtilleni kaikkea parasta ja että heidän kautensa olisi yhtä menestyksekäs kuin viime kausikin.