Chelsean tähtivahti ei ilmestynyt harjoituksiin – edessä melkoinen dominoefekti

© Kuva: Getty Images

Siirtoikkuna umpeutuu Valioliigan osalta ensi torstaina. Viimeinen siirtoikkunan viikko alkoi heti suurilla liikkeillä Chelseassa. Tähtivahti Thibaut Courtois tekee kaikkensa saadakseen siirron pois Lontoosta.

Courtois ei ilmestynyt maanantaina Chelsean harjoituksiin, kertoo Telegraph-lehti. Belgian maajoukkueen ykkösvahti on ollut Real Madridin kiikarissa koko kesän, mutta ratkaisu voi mennä jopa siirtoikkunan viime hetkille. Se tarkoittaa myös sitä, että Chelsealla alkaa olla kiire Courtois’n korvaajan löytämisessä.

Espanjasta kantautuu kahta eri huhua siitä, kuka olisi Courtois’n korvaaja. AS-lehden mukaan Chelsea olisi valmis maksamaan Athletic Bilbaolle 80 miljoonaa (ulosostohinta) euroa Kepasta. Sen sijaan Mundo Deportivo kertoo, että Chelsea olisi tehnyt 100 miljoonan eurona tarjouksen Atlético Madridin maalivahdista Jan Oblakista.

Näiden huhujen lisäksi Sky Sports kertoo, että Chelsean ykkösvaihtoehto olisi Stoken maalivahti Jack Butland. Stoke olisi valmis kauppaamaan Butlandin noin 30 miljoonalla punnalla.

Niin tai näin, Chelsealla alkaa olla kiire. Courtois on näillä näkymin joka tapauksessa lähdössä, mutta korvaaja pitäisi saada pika-aikataululla Lontooseen. Courtois’n siirto voi venyä yli siirtotakarajan, koska Valioliigassa siirtoikkunan umpeutuminen tarkoittaa vain tulevia pelaajia. La Ligassa siirtoikkuna menee kiinni vasta elokuun lopussa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.