Kerroimme aiemmin keskiviikkona, että Joel Pohjanpalo, 23, teki vuoteen 2022 saakka ulottuvan jatkosopimuksen seuransa Bayer Leverkusenin kanssa. Sosiaalisessa mediassa Pohjanpalon jatkosopimus on saanut positiivista ja negatiivista palautetta.

Lue Pohjanpalon mietteet uudesta sopimuksesta tästä.

Osan mielestä Pohjanpalon jatkosopimus oli huono, koska hyökkääjätilanne Leverkusenissa on kova ja kilpailu peliajasta armotonta. Tällä hetkellä Pohjanpalo on loukkaantuneena ja mies kuntouttaa jalkaansa kohti pelikuntoa. Toisaalta monet ovat olleet myös ylistämässä jatkosopimuksen syntymistä.

Huuhkajien kapteeni Tim Sparv ihmetteli Twitterissä negatiivista palautetta jatkosopimukseen liittyen.

– Yksi Suomen parhaista jalkapalloilijoista tekee neljän vuoden jatkosopimuksen yhden Euroopan parhaan seuran kanssa, ja joku on tosiaan sitä mieltä, että se on huono asia, Sparv ihmetteli.

– Olen varma, että seura ja Jolle tietävät mitä tekevät. Olen varma, että heillä (Leverkusenilla) on suunnitelma hänen kehittämiseksi tulevien vuosien aikana. Tapahtuuko se nykyisessä seurassa (Leverkusenissa) vai jossain muualla lainalla, sitä meidän täytyy odottaa, Sparv vastasi eräälle käyttäjälle.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

Tim Sparv

@TimSparv
One of Finland’s best footballers extends his contract for four years at one of Europe’s elite clubs and there are actually people out there who think it’s a bad thing.

Huuhkajat

@Huuhkajat
Huuhkaja-hyökkääjä Joel Pohjanpalo, 23, on tehnyt peräti neljän vuoden mittaisen jatkosopimuksen Bayer Leverkusenin kanssa. #Huuhkajat

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

Tim Sparv

@TimSparv
I’m sure the club and Jolle knows what they’re doing. I’m sure they have a plan for him to develop in the next few years. If that’s at his current club or on loan somewhere for a while we’ll just have to wait and see.