Huuhkajien kapteeni kommentoi Joel Pohjanpalon jatkosopimusta: ”Joku vielä pitää tätä huonona asiana”

© Kuva: Juha Tamminen

Kerroimme aiemmin keskiviikkona, että Joel Pohjanpalo, 23, teki vuoteen 2022 saakka ulottuvan jatkosopimuksen seuransa Bayer Leverkusenin kanssa. Sosiaalisessa mediassa Pohjanpalon jatkosopimus on saanut positiivista ja negatiivista palautetta.

Lue Pohjanpalon mietteet uudesta sopimuksesta tästä.

Osan mielestä Pohjanpalon jatkosopimus oli huono, koska hyökkääjätilanne Leverkusenissa on kova ja kilpailu peliajasta armotonta. Tällä hetkellä Pohjanpalo on loukkaantuneena ja mies kuntouttaa jalkaansa kohti pelikuntoa. Toisaalta monet ovat olleet myös ylistämässä jatkosopimuksen syntymistä.

Huuhkajien kapteeni Tim Sparv ihmetteli Twitterissä negatiivista palautetta jatkosopimukseen liittyen.

– Yksi Suomen parhaista jalkapalloilijoista tekee neljän vuoden jatkosopimuksen yhden Euroopan parhaan seuran kanssa, ja joku on tosiaan sitä mieltä, että se on huono asia, Sparv ihmetteli.

– Olen varma, että seura ja Jolle tietävät mitä tekevät. Olen varma, että heillä (Leverkusenilla) on suunnitelma hänen kehittämiseksi tulevien vuosien aikana. Tapahtuuko se nykyisessä seurassa (Leverkusenissa) vai jossain muualla lainalla, sitä meidän täytyy odottaa, Sparv vastasi eräälle käyttäjälle.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.