Manchester United on erittäin kiinnostunut Leicester-puolustaja Harry Maguiren palveluksista. Kauppaa ei ainakaan vielä ole syntynyt eikä synny, jos on uskominen Leicesterin manageri Claude Puelia.

United-manageri José Mourinho on epätoivoisesti etsimässä siirtoikkunan viimeisenä päivänä uutta topparia joukkueeseensa. United-johto on ollut sitä mieltä, että Maguire olisi saatavissa, kun taas Mourinho olisi Sky Sportsin mukaan enemmän kiinnostunut Bayern Münchenin Jérôme Boatengista. Boateng on taas huhujen mukaan menossa PSG:hen.

Niin tai näin, Leicester-manageri Puel teki selväksi, että Maguire kyllä tulee Manchesteriin, mutta aivan muista syistä kuin siirron takia.

– Voin vahvistaa, että hän on matkalla Manchesteriin. Mutta vain pariksi tunniksi, kun pelaamme siellä perjantaina, Puel totesi Sky Sportsin mukaan.

– Olen iloinen, että saan pidettyä Harryn ja kaikki meidän parhaat pelaajamme. Menetimme Riyadin (Mahrez, siirtyi Man Cityyn), hän oli meille arvokas, mutta on tärkeää pitää kaikki tärkeät pelaajamme, Puel jatkoi.

Leicester hankki torstaina toppariosastolle vahvistusta, kun Filip Benković, 21, siirtyi Leicesteriin Dinamo Zagrebista 14,5 miljoonalla eurolla. Myös muita topparihuhuja on liittynyt Leicesteriin, joten täysin selvänä ei vielä pidetä sitä, että Maguire todella pysyisi Leicesterissä.

Mikäli Maguire siirtyy vielä torstain aikana Man Unitediin, voisi kuvitella, että Puel saa kuulla kommenteistaan vielä pitkään.