Lukas Hradeckyn haaveelle uudesta cup-voitosta iso haaste – Bayern Müncheniä arpa suosi

© Kuva: Getty Images
Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Huuhkajien luottovahti Lukas Hradecky on juhlinut kansallisen cupin voittoa sekä Tanskassa että viime kauden päätteeksi Saksassa, Eintracht Frankfurtin maalivahtina. Uuden kauden kynnyksellä Hradecky kertoi julkisesti yhdeksi uuden kauden päätavoitteistaan Saksan Cupin eli DFB-Pokalin voittamisen toistamiseen – nyt uuden joukkueensa Bayer Leverkusenin kanssa.

Helppoa tehtävästä ei kuitenkaan tule, sillä uusia cup-mestaruusjuhlia varten Leverkusenin täytyisi voittaa vielä viisi ottelua. Avauskierroksen vitossarjalaisen Pforzheimin Leverkusen voitti vain niukasti 1-0 – ilman loukkaantuneita suomalaisia Hradeckya ja Joel Pohjanpaloa – ja toisella kierroksella vastus on monta luokkaa kovempi.

Sunnuntaina suoritetussa arvonnassa onnetar heitti Leverkusenin vieraskentälle Borussia Mönchengladbachin vastustajaksi. Samat joukkueet kohtasivat myös Bundesliigan avauskierroksella lauantaina, ja Mönchengladbach voitti pelin maalein 2-0.

Myös bundesliigatulokas Fredrik Jensenin Augsburg sai toisella kierroksella vastaansa toisen pääsarjajoukkueen. Augsburg kohtaa kotikentällään Mainzin. Niklas Moisanderin Werder Bremenille arpa oli suosiollisempi, sillä Bremen matkaa neljännen sarjatason Flensburgin vieraaksi.

Bundesliigaseurojen jäsentenväliset nähdään myös ottelupareissa Hannover-Wolfsburg ja RB Leipzig-Hoffenheim. Yksi kierroksen kohokohdista on ehdottomasti myös Schalken vierailu Bundesliigasta pudonneen 1. FC Kölnin kotistadionilla.

Bundesliigamestari Bayern Münchenille onnetar hymyili. Bayern matkustaa neljännen sarjaportaan SV Rödinghausenin vieraaksi.

– Uskomatonta, olemme ikionnellisia ja saimme parhaan mahdollisen arvan, Rödinghausenin valmentaja Enrico Maaßen kommentoi DFB:n kotisivujen mukaan.

Cupissa on mukana yhä 32 joukkuetta. Kierroksen 16 otteluparia pelataan 30.-31. lokakuuta. Kaikki otteluparit näkyvät allaolevassa twiitissä. Jos twiitti ei näy, se löytyy myös tästä.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!