Toinenkin Liverpool-vahti lähtökuopissa? – ”Kukaan ei ole sanonut minulle mitään”

© Kuva: Getty Images
Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Puheet Liverpoolin maalivahtiongelmasta ovat nyt tyystin menneen talven lumia, sillä Reds osti kesällä veräjäänsä vartioimaan uudella maalivahtien ME-summalla Alisson Beckerin. Alisson on päässyt valioliigavauhtiin mainiosti sisään, sillä brassivahdin taakse ei ole tehtty kolmessa ottelussa ainuttakaan maalia.

Viikonloppuna varmistui, että keväisen Mestarien liigan loppuottelun surullisen hahmon ritari Loris Karius hyvästelee Liverpoolin. Saksalaistorjuja lainattiin kahdeksi kaudeksi turkkilaisen Besiktasiin sopimuksella, johon sisältyy tiettävästi myös osto-optio.

Kariusin lähtö nostaa periaatteessa Liverpoolin kakkosvahdiksi belgialaisen Simon Mignolet’n, mutta nyt myös Mignolet on väläytellyt mahdollista lähtöä. 30-vuotias torjuja valitteli julkisesti sitä, kuinka hänelle ei kerrota maalivahtiosaston liikkeistä mitään. Peliaikaa Mignolet on sen sijaan kaivannut jo pitkään.

– Minusta on kummallista, että Karius lainataan, koska myös minulla olisi ollut vaihtoehtoja lähteä lainalle. Jostain syystä se ei kuitenkaan ollut mahdollista, Mignolet vihjaa belgialaiselle Het Laatste Nieuwsille.

– Kariusin lähtö ei muuttanut minun osaltani mitään. Olen aina sanonut, että haluan pelata. Sillä, olenko kakkos- vai kolmosvahti, ei ole juuri mitään eroa. Peliminuutit ratkaisevat.

Vuonna 2013 Liverpooliin siirtynyt Mignolet ei ole pelannut ainuttakaan kilpailullista ottelua sitten tammikuun, eikä Alissonin hankinnan jälkeen vastuuta liene jatkossakaan luvassa. Katsomo- ja penkkikomennusten lisäksi miestä risoo Liverpoolin ja Jürgen Kloppin kommunikointitapa – tai pikemminkin kommunikaation puute.

– Kukaan ei ole sanonut minulle yhtään mitään Kariusin lähdön jälkeen. En siis tiedä, miltä tulevaisuuteni Liverpoolissa näyttää. Katsotaan, mitä tällä viikolla tapahtuu, Mignolet vihjaa.

Mignolet’n siirtotoiveet vaikuttavat silti epärealistisilta, sillä uutta kakkosvahtia Liverpool ei voisi enää hankkia Valioliigan siirtoikkunan mentyä jo kiinni. Kenties tammikuussa tilannetta katsastetaan uudelleen.

Lähde: Sport1

Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!