Veikkausliigan vakavaraisimpiin seuroihin kuuluvat ja ennen kauden alkua HJK:n ykköshaastajina pidetyt SJK ja KuPS ovat tiedottaneet keskiviikkona nimekkäiden sopimuspelaajiensa sopimusten purusta.

SJK:sta lähtevät 23-vuotias hyökkääjä Vahid Hambo sekä 32-vuotias Reuben Ayarna. Molempien sopimukset purettiin yhteisymmärryksessä, mutta aloitteen tultua seuran taholta.

Suomen juniorimaajoukkueissakin usein esiintynyt Hambo siirtyi Seinäjoelle kesällä 2017, mutta ei ollut vielä syyskaudella täydessä pelikunnossa. Nyt Hambo on saanut pysytellä terveenä, mutta kauden 15 veikkausliigaottelussa on syntynyt vain kaksi maalia. Hambon sopimus kattoi tämän kauden.

Ghanalais-ruotsalainen keskikenttäpelaaja Ayarna oli SJK:n nimihankinta tämän kauden joukkueeseen. Viime kauden Ayarna pelasi Ilveksessä. Ayarna teki tämän kauden 15 veikkausliigaottelussaan yhden maalin, joka syntyi juuri entistä seuraa Ilvestä vastaan.

SJK:n mukaan sen paremmin Hambo kuin Ayarnakaan ”eivät kuulu SJK:n valmentajan Alexei Eremenkon tulevaisuuden suunnitelmiin.”

SJK Seinäjoki

@SJK_Seinajoki
Hambo ja Ayarna eivät jatka SJK:ssa. Sopimukset on purettu yhteisymmärräyksessä. SJK kiittää lämpimästi sekä Hamboa että Ayarnaa kuluuneesta yhteisestä ajasta ja toivottaa onnea tuleviin haasteisiin. #SJKfi #Veikkausliiga

Lue lisää SJK:n nettisivuilta:
sjk.fi/w/hambo-ja-aya…

Kuopion Palloseura on puolestaan purkanut 25-vuotiaan Lum Rexhepin sopimuksen. 100 veikkausliigaottelua pelannut kosovolais-suomalainen toppari siirtyi Kuopioon maaliskuun loppupuolella.

Kuopion Palloseura

@KuPS1923
Lum Rexhepi siirtyy uusien haasteiden pariin eikä jatka Kuopion Palloseuran riveissä. #KuPS #veikkausliiga

Lue lisää: kups.fi/fi/uutiset/puo…