Flopiksi nimitetty Bayern-pelaaja: ”Minulla ei ole heikkouksia”

© Kuva: Getty Images

Bayern Münchenin keskikenttäpelaaja Renato Sanches on täynnä itseluottamusta, vaikka portugalilaisen kaksi edellistä kautta ovat menneet penkin alle.

Vuosi 2016 oli merkittävin Sanchesin uralla. Hän voitti Portugalin mestaruuden Benfican kanssa ja hänet valittiin sarjan parhaaksi nuoreksi pelaajaksi.

Seuranneena kesänä Sanches oli voittamassa Portugalin maajoukkueen kanssa myös Euroopan mestaruutta. Hänet valittiin turnauksen parhaaksi nuoreksi pelaajaksi.

Kunnianosoitukset eivät loppuneet siihen, sillä myöhemmin Sanches sai myös Portugalin vuoden parhaan nuoren pelaajan palkinnon, ja urheilutoimittajat valitsivat hänet Euroopan vaikuttavimmaksi nuoreksi pelaajaksi.

Samana kesänä toteutui unelmasiirto Bayern Müncheniin, mutta elämä Saksassa ei ole oikein ottanut tuulta alleen.

Sanches pelasi debyyttikaudellaan Saksassa vain 17 Bundesliigan ottelua, ja seuraavaksi kaudeksi hänet lainattiin Valioliigan Swanseaan. Hänen odotettiin löytävän vireensä uudelleen Englannissa, mutta Sanches esitykset ailahtelivat yhä, ja reisivamma pilasi portugalilaisen loppukauden, joten sarjaotteluita kertyi vain 12 kappaletta.

Alkaneella kaudella Sanches on jälleen Bayern Münchenin vahvuudessa, mutta portugalilaispeluri ei ole pelannut vielä ollenkaan.

Siitä huolimatta hän kertoi FCB.tv:lle olevansa täynnä tarmoa.

– Olen valmis pelaamaan täällä tällä kaudella. Minulla ei ole heikkouksia. Olen vahva.

– Tavoitteenani on pelata Bayernissa niin pitkään kuin se on mahdollista. Olen todella onnellinen täällä, ja tämä on minulle suuri kunnia, koska Bayern on yksi maailman parhaista seuroista. Kuka tahansa haluaisi pelata täällä.

– Haluan tehdä kovasti töitä ja antaa kaikkeni.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.