U21 Livestream: Pikkuhuuhkajat peli ilmaiseksi

Katso Pikkuhuuhkajat-ottelu suorana ja ilmaiseksi | Tanska – Suomi livestream yksinoikeudella

Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkue kohtaa Tanskan huipputärkeässä EM-karsintaottelussa perjantaina 7.9. kello 19.00. Unibet TV näyttää ottelun yksinoikeudella suorana livestream-lähetyksenä ja vielä ilmaiseksi.

Pikkuhuuhkajat tarvitsee kipeästi pisteitä selvitäkseen alle 21-vuotiaiden EM-kisoihin. Tällä hetkellä Suomi on lohkossaan kolmantena. Edellä ovat neljän pisteen päässä Tanska ja viiden pisteen päässä Puola.

Jäljellä on vielä neljä karsintaottelua, joista tuleva Tanska-ottelu on todella tärkeä. Maajoukkuetauon aikana Suomi kohtaa Tanskan lisäksi sarjakärki Puolan ensi tiistaina.

Edellisellä kerralla Tanska oli Helsingissä parempi selvin lukemin 5-0. Ottelua kuitenkin varjosti Mikael Soisalon saama punainen kortti jo puolen tunnin kohdalla. Ulosajoa ennen Tanska johti ottelua vasta 1-0.

Tuleva kamppailu pelataan perjantaina Tanskassa, Aalborgissa, ja Unibet TV tarjoaa suoran livestream-lähetyksen ottelusta asiakkailleen.

Näin näet Suomen ottelun:

1. Avaa pelitili Unibetille TÄSTÄ.
2. Siirry Suomen ottelun pariin. Ottelu pelataan 7.9. klo. 19.00.
3. Tee talletus, jos tililläsi ei ole rahaa tai et ole lyönyt vetoa 24 tuntiin.

Lähetyksen katsominen vaatii rekisteröitymisen, minkä lisäksi pelitilillä on oltava rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24 tunnin aikana. Vedonlyöntipakkoa ei kuitenkaan ole.

Pikkuhuuhkajat Tanskaa ja Puolaa vastaan

Hugo Keto, Brighton & Hove Albion
Marc Nordqvist, FK Jerv
Eero-Matti Auvinen, VPS
Nicholas Hämäläinen, Queens Park Rangers FC
Richard Jensen, Roda JC
Leo Väisänen, RoPS
Aapo Halme, Leeds United
Anselmi Nurmela, FC Flora
Jiri Nissinen, KuPS
Sebastian Dahlström, HJK
Kaan Kairinen, FC Inter
Abukar Mohamed, S.S. Lazio
Urho Nissilä, SV Zulte Waregem
Saku Ylätupa, AFC Ajax
Santeri Hostikka, FC Lahti
Lassi Lappalainen, RoPS
Ilmari Niskanen, KuPS
Mikael Soisalo, SV Zulte Waregem
Benjamin Källman, Dundee FC
Marcus Forss, Brentford FC

Suomen mahdollinen avauskokoonpano

U21 Livestream: Tanska-Suomi
Tanska-Suomi perjantaina 7.9. klo. 19.00

Forss ensikertalaisena

Alle 19-vuotiaiden maajoukkueesta tuttu Marcus Forss on ensimmäistä kertaa Pikkuhuuhkajien mukana tulevissa EM-karsintaotteluissa. Forss nostettiin hiljattain Englannin Mestaruussarjassa pelaavan Brentfordin edustusjoukkueeseen.

– Olen saanut liigacupissa tosi paljon vastuuta. Yleisesti on lähtenyt hommat mahtavasti käyntiin. Ihmiset sanovat, että se on TOP-7 sarja maailmassa. Se on todella fyysinen ja nopea sarja. Seurat laittavat koko ajan enemmän ja enemmän rahaa likoon, jotta saisi sinne parempia pelaajia. Se on kova sarja, Forss kertoi Huuhkaja tv:lle.

Forss on pelannut tällä kaudella yhdessä Mestaruussarjan ottelussa. Lisäksi vastuuta on tullut kahdessa Liigacupin ottelussa, joissa on syntynyt myös yksi osuma. Kuuma hyökkääjä saattaa saada heti peliaikaa myös alle 21-vuotiaiden mukana. Päävalmentaja Juha Malinen on tuttu mies myös alle 19-vuotiaista.

– Se (Malisen) taktiikka sopii minulle hyvin. Siellä (U19) on tullut paljon maaleja.

Forss ei lähtenyt avaamaan vielä tarkemmin Suomen taktiikkaa Tanskaa vastaan.

– Täytyy antaa heille krediittiä siitä, että he ovat olleet niin hyviä. Emme kuitenkaan voi lähteä pelkäämään. Ei kannata kertoa meidän aseita, jos ne vaikka katselee näitä, Forss sanoi hymyillen.

Alle 21-vuotiaiden EM-karsintaottelu Tanska-Suomi suorana lähetyksenä perjantaina Unibet TV:stä klo. 19.00.