Lukas Hradecky näkee Leverkusenin huonon alkukauden mahdollisuutena: ”Jos pääsen itse kääntämään sen kurssin…”

© Kuva: Getty Images
Suomen Cupissa vastakkain Hongan motivaatio ja HJK:n perusluokka! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Lukas Hradecky siirtyi täksi kaudeksi Bayer Leverkusenin riveihin komealla viisivuotisella sopimuksella Eintracht Frankfurtista. Alku seurassa ei ole kuitenkaan ollut ruusuilla tanssimista, sillä kassari on ollut sivussa kaikista alkukauden peleistä leuasta leikatun kystan vuoksi.

Bundesliigan Leverkusen on avannut kahdella tappiolla, kun Mönchengladbach ja Wolfsburg osoittautuivat liian pahoiksi vastustajiksi.

Turkulainen Hradecky sai kaksi ottelua alle maajoukkueessa Nations Leaguessa, joten on todennäköistä, että hänet nähdään lauantaina maalin suulla, kun Leverkusen kohtaa vieraissa Bayern Munchenin.

– Ei maailman helpoin kauden alku, kun Gladbach oli vieraissa ja Wolfsburg himassa. Lauantaina meillä on Bayern Munchen vieraissa. Siihen peliin olisi ollut helpompi mennä, jos olisi saanut pelejä seurassa alle, Hradecky sanoi SuomiFutis-sivustolle.

Hradecky on odottanut debyyttiään kuin kuuta nousevaa.

– En malta odottaa, että pääsen uuniin.

– Jos pääsen itse kääntämään sen kurssin, niin tietyllä tapaa voin saada sen kautta hyvän alun henkilökohtaiselle taipaleelle.

Vaikka peliminuutteja ei ole vielä tullut, niin Hradecky on saanut jo käsityksen organisaation tasosta. Hän tekee pienen vertailun vanhaan seuraansa Frankfurtiin.

– Frakfurt on vähän vanhempi ja tietyllä tapaa fanikunnaltaan vähän perinteikkäämpi, mutta kyllä Leverkusen on edellä ammattimaisuudessa. Se ajatus on vahvistunut päässäni, että saan heidän koutseilla luotua parhaan version itsestäni. Sääli, että en ole vielä ihan kunnolla pystynyt tekemään töitä.

Bayern Munchenin ja Bayer Leverkusenin välinen ottelu on nähtävissä suorana lähetyksenä Viasat Urheilu -kanavalla ja Viaplayssä. Lähetys alkaa klo 16.20.

Jesse Happonen


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)

Suomen Cupissa vastakkain Hongan motivaatio ja HJK:n perusluokka! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!