Mixu Paatelaisen Latvialla surkea startti Nations Leagueen – ”Mikähän tekosyy nyt keksitään?”

© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajien entisellä päävalmentajalla Mixu Paatelaisella oli torstaina edessään tulikaste tosipeleissä uuden joukkueensa Latvian luotsina. Latvia avasi Nations League -taipaleensa kotiottelulla piskuista Andorraa vastaan, mutta tulos oli isännille karvas pettymys. Latvia jäi nimittäin Andorran kanssa maalittomaan tasapeliin.

Latvia sai ottelussa aikaiseksi kaksi laukausta kohti maalia Andorran nollaa vastaan. Lohkon toisessa ottelussa Georgia haki Kazakstanista 2-0 -vierasvoiton. Sunnuntaina Latvia vierailee Georgiassa toisen kierroksen ottelussa.

Andorralle tasapeli oli historiallinen, sillä ennen torstaita se ei ollut saavuttanut pistettäkään UEFA:n alaisissa karsinnoissa.

KUPSILLA KUUMAT PAIKAT KOTONA – MARKKINA ON SEKAISIN KUIN SEINÄKELLO!