IFK Mariehamnin keskikenttämiehen kausi ohi? Loukkaantuminen pahaan saumaan

© Kuva: Juha Tamminen

IFK Mariehamin Joel Mattsson loukkaantui taklaustilanteessa viime lauantain vieraspelissä FC Interiä vastaan. Törmäyksestä aiheutunut lihasvamma estää seuran sivuston mukaan pelaamisen loppukaudella.

Loppukausi kuulostaa alkuun melko vähäiseltä, mutta tilanne Veikkausliigassa on se, että IFK saattaa hyvinkin päätyä karsintapeleihin, joissa alle 19-vuotiaiden maajoukkuepelaajalle olisi varmasti ollut käyttöä.

Mattsson on pelannut tällä kaudella 27 ottelua joukkueensa paidassa, kaikki kilpailut mukaan lukien.

IFK Mariehamn on tällä hetkellä sarjassa karsijan paikalla, tosin vain yhden pisteen TPS:aa jäljessä. Yhdeksättä tilaa pitävään SJK:oon sillä on matkaa kolme pistettä, kun taas perässä tulevan PS Kemin putoaminen Ykköseen on jo varmistunut.