Internazionale otti keskiviikkona jo toisen voittonsa Mestarien liigan lohkovaiheessa, kun se kukisti PSV Eindhovenin tasokkaassa ja vauhdikkaassa ottelussa maalein 2-1. Barcelonan rinnalle kuuteen pisteeseen noussut Inter pakotti siten Tottenhamin kiperästi selkä seinää vasten.

Interillä oli kuitenkin onnea matkassa, sillä monien mielestä sen maalivahti Samir Handanovic olisi ansainnut suoran ulosajon ottelun 41. minuutilla. Handanovic pelasi palloa kädellään selkeästi rangaistusalueen ulkopuolella, mutta selvisi tekosestaan varoituksella. Ilman Handanovicin käsivirhettä PSV:n Steven Bergwijnilla olisi ollut jokseenkin vapaa reitti Interin tyhjää maalia kohti.

Vain kolme minuuttia myöhemmin Interin Radja Nainggolan tasoitti tilanteeksi 1-1.

MTV Urheilu 🇫🇮

@CMoreSportFi
Samir Handanovic sai tästä käsivirheestä "vain" keltaisen kortin ottelussa PSV-Inter. Muistaako joku, missä maajoukkueen isossa ottelussa C Moren asiantuntija Antti Niemi selvisi myös varoituksella rankkarialueen ulkopuolisesta rikkeestä? #UCLfi

So... How was this not a red card for Handanovic?

Dutch Football 🇳🇱

@FootballOranje_
HOW IS THAT NOT A RED?? Handanovic! with a deliberate handball outside his box to stop Bergwijn. Only a yellow card??

Ottelun lopussa PSV oli vielä lähellä tasoitusta, mutta 34-vuotias slovenialaisvahti torjui saksipotkun upealla venytyksellä.