Jääkö Alexis Sánchezin Man United-musikaali pelkkään introon? Siirtoaikeista kerrotaan jo

© Kuva: Getty Images

Pelillisten asioiden ulkopuolella Alexis Sánchezilla menee Man Unitedissa melko hyvin. Palkka juoksee kyllä, mies kentällä sen sijaan vähän vähemmän.

Tänään julkisuuteen onkin levinnyt arveluita siitä, että chileläinen on aikeissa jättää seuran, vain yhdeksän kuukautta siihen liittymisen jälkeen. Näin tunnelmallisella pianonsoittovideolla julkistettu tarina olisi saamassa vähemmän tyylitellyn päätöksen.

Sánchez siirtyi Unitediin tammikuussa Arsenalista, samalla kun Henrikh Mkhitarjan liikkui päinvastaiseen suuntaan. Nyt hän on The Timesin mukaan siinä määrin turhautunut elämään José Mourinhon komennossa, että harkitsee siirtymistä edelleen.

Pelaajan mielestä managerin taktiikka on negatiivinen, ja hän itse saa enemmän kiitosta puolustuksellisista seikoista, kuin hyökkäyksien luomisesta.

Sánchez on vaihdettu pois kentältä kolmessa niistä neljästä ottelusta, joiden avauskokoopanoissa tämä on tällä kaudella ollut. Agentti Fernando Felicevichin sanotaan olevan valmis lähestymään muita seuroja asiakkaansa palveluksien suhteen.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.