Saksan Bundesliigan Bayer Leverkusen tarkkaili Daily Expressin mukaan maanantaina keskikenttäpelaaja Glen Kamaran otteita, kun Suomi voitti Kreikan Nations Leaguessa 2-0.

Kamara, 22, loisti Huuhkajien keskikentällä ja kruunasi iltansa iskemällä Suomen toisen maalin pelin loppuhetkillä.

Leverkusenia edustavat myös Huuhkajien ykkösmaalivahti Lukas Hradecky sekä hyökkääjä Joel Pohjanpalo.

Kamara edustaa seuratasolla skotlantilaista Dundee FC:tä, jonka kanssa hänellä on sopimus vielä kuluvasta kaudesta. Jos uutta diiliä ei synny, hän on vapaa siirtymään ensi kesänä ilman siirtokorvausta.

Skottimedia kertoi viikonloppuna, että Englannin Ykkösliigassa pelaava Sunderland oli tarkkailemassa Kamaran pelaamista perjantaina Nations Leaguen ottelussa Viroa vastaan. Tuolloin keskikenttäpelaaja tuli vaihdosta sisään toisella jaksolla.

Kamaraa ovat seuranneet huhujen mukaan myös Skotlannin suurseurat Celtic ja Rangers, Englannin Valioliigassa pelaavat Burnley ja Wolverhampton, Englannin Mestaruussarjan Derby sekä jotkin joukkueet Yhdysvaltojen Major League Soccerista.