Maradona kehottaa Messiä jättämään maajoukkueen – syyttää tähtitopparia hiljaisuudesta: ”Olin väärässä hänestä”

© Kuva: Getty Images

Argentiinalaislegenda Diego Maradona on yhä vahvasti sitä mieltä, että maan ykköstähden Lionel Messin tulisi kääntää selkänsä maajoukkueelle.

Barcelonan hyökkääjä pohtii tällä hetkellä maajoukkueuransa jatkumista, eikä hän ole toistaiseksi La Albicelesten käytettävissä. Argentiinan joukkue pitää kymppipaitaa symbolisesti vapaana 31-vuotiasta Messiä varten.

Nykyään meksikolaista Doradosia valmentava Maradona uskoo, että Messi ei ole saanut tarpeeksi tukea joukkuekavereiltaan tai Argentiinan jalkapallotoimijoilta, vaikka hän on usean vuoden ajan ollut maajoukkueen kantava voima.

– Siitä syystä kehotan häntä pysymään poissa (maajoukkueesta) ja toivon, ettei hän ota kaikkia syitä niskaansa, sanoi Maradona Infobaen haastattelussa.

– Me tulemme suremaan häntä, koska ei ole toista hänen kaltaista pelaajaa, mutta jos Messi kaatuu, niin silloin kaatuu myös Argentiinan jalkapalloliitto.

Maradona nosti erityisesti esiin puolustaja Javier Mascheranon, jonka olisi hänen mielestään pitänyt äänekkäämmin tukea Messiä vaikeina hetkinä.

– On todella helppoa syyttää Messiä, mutta he tulevat vielä tappamaan sen pojan. Se syö minua sisältä, koska jos on olemassa tovereita, jotka todella rakastavat Messiä, niin heidän olisi pitänyt puolustaa häntä eikä pysyä hiljaisena lehdistön edessä.

– Olin väärässä Mascheranosta, jonka luulin olevan johtaja. Tänä päivänä minun on sanottava, että Mascherano ei ole sellainen kuin uskoin, mutta se on minun virheeni, ei hänen.


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.