Maradona kehottaa Messiä lopettamaan maajoukkueessa – ”Haluan hänen kertovan, että painukaa v***uun”

© Kuva: Getty Images

Kerran maajoukkueuransa jo lopettanut Lionel Messi ei ole pelannut Argentiinan paidassa kesän MM-kisojen jälkeen. Supertähti ei ole toistaiseksi päättänyt – tai ainakaan ilmoittanut -, tuleeko hän vielä palaamaan Albicelesten paitaan.

Argentiinalaislegenda Diego Maradonalla on selvä näkemys siihen, mitä Messin tulisi tehdä.

– Mitä kertoisin Messille? Sanoisin, että ei palaisi enää. Jäisi eläkkeelle maajoukkueesta, Maradona kertoi Clarinille.

– Jos Argentiinan alle 15-vuotiaiden maajoukkue häviää, se on Messin vika. Otteluohjelma Argentiinassa laittaa Racingin ja Boca Juniorsin vastakkain ja Messiä syytetään. Hänestä tehdään aina syyllinen. Lopettakaa ”pallojeni” rikkominen.

– Haluaisin nähdä hänen kertovan meille, että painukaa vi**uun, koska hän ei ole syypää siihen, että emme ole maailmanmestareita. Toki olemme laittaneet toivomme häneen, mutta joskus veikkaamasi hevonen saattaa päästä maaliin vasta kahdeksantena.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.