Paulus Arajuuri oli sunnuntaina poissa kokoonpanosta, kun Bröndby katkaisi kolmen ottelun tappioputkensa hakemalla 3-1 -vierasvoiton Aalborgista. Sosiaalisessa mediassa liikkui viestejä, joiden mukaan suomalaispuolustajan poissaolo olisi selittynyt kurinpidollisilla toimilla. Arajuuri kun otti sanallisesti yhteen TV-kameroiden kuvatessa joukkuekaveri Hany Mukhtarin kanssa edellisen, Horsensia vastaan pelatun ottelun jälkeen (lue lisää).

Hymyilevä toppari paljastaa nyt Palloliiton kotisivujen videohaastattelussa, että sunnuntainen poissaolo selittyy samaisessa Horsens-pelissä syntyneellä lonkkavammalla.

– Menin siinä pelissä vähän huonosti pääpalloon, ja tipuin lonkalleni alas. Tässä on nyt ollut kuntoutusta, ja olin tänään ensimmäisen kerran treeneissä, Arajuuri totesi haastattelijalle keskiviikkona.

– Alkukausi on ollut vähän rikkonainen, sillä minulla on ollut vähän pientä vammaa. Nyt pitää vain toivoa, että olen pelikunnossa näissä kahdessa tulevassa ottelussa.

[readmore from=Arajuuri-Paulus]

Haastattelija esittää lopuksi Arajuurelle kaikkia kiinnostavan kysymyksen: onko tämä pelikunnossa perjantaina Tallinnassa?

– Kyllä mä pelaan. Toivottavasti pelaan, Arajuuri vastaa ja hymyilee leveästi.

– Mun tehtävä on pistää itseni pelikuntoon ja pyrkiä siihen, että olisin valmiina. Valmentaja päättää, ketkä pelaa, mutta itse olen tosi optimistinen sen suhteen, että pystyn pelaamaan.

Suomi kohtaa Viron Nations Leaguen ottelussa perjantaina kello 21.45 alkaen.