Franck Ribéryn syksyyn mahtuu toinenkin käsirysyepäily – seura lakaisi ongelmat maton alle

© Kuva: Getty Images
Bournemouth taistelee Tottenhamia vastaan sarjapaikastaan! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

35-vuotias Franck Ribéry on pelannut huikean pelaajauran, josta ei menestystä ja tunnustuksia puutu. Parhaimmillaan ranskalainen oli mm. Ballon d’Or -äänestyksessä kolmas. Ribéry on kuitenkin aina ollut myös ristiriitainen ja konfliktiherkkä pelaaja, ja tänä syksynä konflikteja tuntuu piisaavan.

12:tta kauttaan Bayern Münchenissä pelaava Ribéry joutui myrskyn silmään 10. marraskuuta pelatun Der Klassikerin jälkeen. Bayern hävisi Borussia Dortmundille vieraissa 2-3, ja pelin jälkeen Ribéry otti yhteen häntä televisiossa kritisoineen ranskalaisasiantuntija Patrick Guilloun kanssa. Ribéryn kerrotaan antaneen Guilloulle peräti kolme korvapuustia (lue lisää).

Nyt saksalainen Sportbuzzer kertoo, ettei Ribéry tuohtunut Dortmundissa median edustajalle tänä syksynä ensimmäistä kertaa. Päreet paloivat pahemman kerran jo syyskuussa.

15. syyskuuta Bayern München sai Allianz-Arenalle vieraakseen Bayer Leverkusenin. Ribéry ei saanut ottelussa lainkaan peliaikaa ja poistui stadionilta ottelun ollessa vielä kesken – tiettävästi perhesyistä.

– Se ei liittynyt peliin mitenkään. En ole lainkaan katkera, etten pelannut. Kaikki oli sovittu valmentajan kanssa, Ribéry kommentoi syyskuussa Bildille.

Sportbuzzerin mukaan Ribéryn kotiinpääsyä edelsi kuitenkin välikohtaus valokuvaajan kanssa. Ribéry istui jo taksissa, kun valokuvaaja alkoi räpsiä hänestä kuvia. Silloin taksi kääntyi ympäri, Ribéry nousi autosta raivostuneena, tarttui kuvaajaa ranteesta ja karjui, että kuvat täytyisi poistaa. Sportbuzzerin tiedot perustuvat ”silminnäkijän kertomukseen”.

Bayern München ja Ribéry eivät kommentoineet sivustolle tapausta.

Luonnollisesti tapauksesta kuitenkin kysyttiin Bayernin valmentaja Niko Kovacilta ennen lauantaista Fortuna Düsseldorf -ottelua (3-3 -tasapeli). Kovac oli lausunnoissaan hyvin varovainen, eikä lähtenyt tähtipelaajaa tuomitsemaan edes puolivahingossa.

– Olen yllättynyt, en tiennyt tapauksesta mitään, Kovac totesi lehdistötilaisuudessa Abendzeitungin mukaan.

– Se, mitä Dortmundissa tapahtui, on hoidettu ja poissa päiväjärjestyksestä. Siitä ei tarvitse enää puhua, vaan kaikki on kunnossa.

– Franck on pyytänyt tekoaan anteeksi, ja meidän on syytä tyytyä siihen. Minä en halua esiintyä moraaliapostolina. Sitä, mitä Franck tekee vapaa-ajallaan ja kentän ulkopuolella, minun pitää arvioida eri tavalla kuin sitä, mitä kentällä tapahtuu, Kovac pyöritteli.

Ribéry oli lauantain sarjaottelussa Bayernin avauksessa, ja pelasi kaikkiaan 71 minuuttia. Kaikkiaan Ribéry on kirjauttanut kauden 16 ottelussa tilastoihinsa yhden maalisyötön. Maalitili on vielä kokonaan avaamatta.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Bournemouth taistelee Tottenhamia vastaan sarjapaikastaan! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!