HS: Suomalaislupaus kommentoi debyyttiään perinteikkäässä Leeds-paidassa – satoja faneja odotti pelkkästään jo joukkueen bussia

© Kuva: Juha Tamminen

Aapo Halme pelasi viime lauantaina ensimmäisen ottelunsa Mestaruussarjassa Leedsin paidassa. 20-vuotias toppari selvisi varsin hyvin debyytistään legendaarisen valmentajan Marcelo Bielsan alaisuudessa.

Halmeelle avautui paikka suoraan avauskokoonpanoon, kun Ruotsin maajoukkuetoppari Pontus Jansson ei pystynyt pelaamaan. Halme siirtyi Leedsiin viime tammikuussa, mutta loukkaantumiset ovat varjostaneet nuorukaisen otteita. Nyt Halme sai upean palkinnon sinnikkäästä työstä.

– Oli kyllä tosi hieno fiilis, kun bussi tuli stadionille. Siinä oli monta sataa fania odottamassa ja kannustamassa, Halme kertoi tunnelmistaan ottelun jälkeen Helsingin Sanomille.

Leeds otti 2-0-voiton Bristol Citystä ja vankisti asemiaan Mestaruussarjan kärkipäässä. Halme pelasi ottelussa 63 minuuttia. Vaihtokomennus tuli, kun Leeds haki lisää voimaa hyökkäykseensä pelattuaan miehen ylivoimalla. Vaihdon jälkeen Leeds sai tehtyä tarvittavat kaksi maalia.

Monessa liemessä keitetty päävalmentaja Bielsa kehui Halmeen esitystä, lue lisää tästä. Myös Halme oli sangen tyytyväinen omaan pelaamiseensa.

– Peli tuntui sillä tavalla aika helpolta, kun vieressä oli hyviä pelaajia ja vastustaja ei antanut painetta. Siinä oli helppo pelata.

– Omasta mielestäni ottelu oli debyytiksi hyvä. Kun vuosi on ollut rikkonainen, siihen nähden sain hyvän perusvarman suorituksen. Tietenkin on parannettavaa. Aina on parannettavaa, Halme muistutti.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.