Juventuksen erikoistilanteisiin luvassa muutoksia – Ronaldon vastuu vähenemässä

© Kuva: Getty Images
Hradecky kovassa paikassa Bayernia vastaan! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Cristiano Ronaldo on tunnetusti yksi kaikkien aikojen parhaista maalintekijöistä, mutta miehen menestys vapaapotkuissa ei ole viime vuosina hurraahuutoja nostattanut. Viimeisten kolmen Real Madrid -kautensa aikana portugalilainen sai aikaiseksi vain kaksi vapaapotkumaalia, vaikka yrityksiä oli kuitenkin lukuisia. Kevätkaudella 2018 Ronaldo ampui Realissa yhdeksän vaparia, mutta kunkin niistä tuloksetta.

Juventuksessa verkot ovat heiluneet entiseen tahtiin, sillä 11 ottelussa on syntynyt seitsemän maalia. Vapareissa Ronaldon jyvä ei ole kuitenkaan vieläkään löytynyt, ja siksi miehen saamaa vapaapotkuvastuuta aiotaankin nyt keventää.

Vanhan rouvan päävalmentaja Massimiliano Allegri kertoi, ettei Ronaldolta vaparivastuuta kokonaan oteta pois, vaan vetäjä ratkaistaan tilanteen mukaan. Löytyyhän Juven rosterista myös meritoituneet vaparispesialistit Miralem Pjanic ja Paulo Dybala.

– Ronaldo on fiksu kaveri. Hän tietää, että Pjanic ja Dybala ovat erinomaisia vaparien ampujia ja he tulevat ampumaan vaparit, jotka annetaan rangaistusalueen läheltä, Allegri totesi Calciomercatolle.

– Kun vaparit annetaan kaukaa, Ronaldo voi laukoa ne, mutta olemme päättäneet, että Dybala ja Pjanic ampuvat lähempänä rangaistusaluetta olevat erikoistilanteet.

Hradecky kovassa paikassa Bayernia vastaan! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!