Käytöstään pahoitellut Bayern-pomo tahtoisi Kylian Mbappén ja miettii eläkkeelle jäämistä

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Bayern Münchenin puheenjohtaja Uli Hoeneß nostatti muutama viikko sitten kohun, kun hän lyttäsi seurassa viime kaudella pelanneen Juan Bernatin todella tylysti. Hoeneßin mielestä PSG:hen siirtynyt Bernat oli käytännössä yksin syypää siihen, että Bayern oli pudota Mestarien liigasta Sevillan toimesta (lue lisää).

Nyt Hoeneß on kuitenkin pahoitellut sanomisiaan medialle.

– Joitain niistä sanoista, joita käytin, en käyttäisi enää. Olen todella pahoillani siitä, että loukkasin Juan Bernatia hänen pelitavastaan yhdessä ottelussa. En tekisi enää niin, Hoeneß totesi viime keskiviikkona Transfermarktin mukaan.

Laitapuolustaja Bernat teki viime viikolla Mestarien liigassa PSG:lle erittäin tärkeän maalin. Enemmän maaleja on kuitenkin totuttu näkemään hänen joukkuetovereiltaan Kylian Mbappélta. Ja juuri 19-vuotiaan Mbappén Hoeneßkin nimeää suosikkipelaajakseen.

– Mbappén vuoksi menisin rahan puolesta monen rajan yli. Paha vain, että hän ei halua meille, Hoeneß kommentoi torstaina Dynamo Dresdenin järjestämässä tapahtumassa, josta Transfermarkt niin ikään kertoi.

66-vuotias seurapomo paljasti samassa tilaisuudessa, että on alkanut pohtia myös eläkkeelle jäämistään. Sitä ennen hän haluaa kuitenkin huolehtia siitä, että seuraaja pääsee aloittamaan hyvästä lähtötilanteesta.

– Teen tätä työtä vielä kaksi, kolme vuotta. Haluan jättää seuraajalleni täyden kassan. Sitten he voivat tehdä rahoilla, mitä haluavat, Hoeneß lupasi.

Hoeneß pelasi lähes koko pelaajauransa Bayern Münchenissä, ja aloitti seuran johtotehtävissä heti peliuran päätyttyä vuonna 1979. Vuonna 2009 hänestä tuli seuran puheenjohtaja. Puheenjohtajuuteen tuli parin vuoden katkos Hoeneßin veronkierrosta saaman vankilatuomion takia, mutta hän palasi pestiinsä taas elokuussa 2016.

Bayern-pomo tietää, ettei osaavan seuraajan löytämisestä tule helppoa. Hänellä on toimenkuvan haltijalle jopa utopistinen kuvaus.

– Hänen täytyy olla joku sellainen, jolla on inhimillinen puoli. Ja joku, joka tuntee jalkapalloilun.

– Meidän täytyy etsiä munivaa villalypsylehmää. Siitä tulee vaikeaa. Jos tietäisin, että hän tai hän pystyy tehtävään, lopettaisin ensi vuonna.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS