Lähde: Bayern Münchenissä kriisin ainekset – pelaajat kääntyneet valmentajaa vastaan ja Arsène Wengerin nimi pyörii huhuissa

© Kuva: Getty Images
Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Bayern München pelasi viikonloppuna sarjanousija Fortuna Düsseldorfin kanssa 3-3-tasapelin kotikentällään. Vaikka seurapomo Uli Hoeneß vakuutteli lehdistölle ottelun jälkeen, että Niko Kovac, 47, jatkaa seuran päävalmentajana, lehtitietojen mukaan pinnan alla kuohuu.

Saksalainen Bild-lehti tietää kertoa, että jotkut pelaajat olisivat jo kääntyneet Kovacia vastaan pukuhuoneessa. Se ei tietenkään lupaile kovin pitkää jatkoa kroatialaistaustaiselle valmentajalle.

Lisäksi Bildin lähteen mukaan Arsenalin entisen päävalmentajan Arsène Wengerin nimi on noussut yhä useammin huhuissa esiin. Wenger on pitänyt valmennustöistä vapaata viime kauden jälkeen, kun hänen pitkä taival Arsenalissa päättyi.

Hoeneß lupasi, että Kovac on Bayernin päävalmentaja, kun tiistaina Mestarien liigassa vastaan tulee Benfica.

Mestarien liigassa Bayernin tilanne on huomattavasti parempi kuin kotoisessa Bundesliigassa. Bayern varmistaisi jatkopaikan voittamalla tiistaina Benfican. Bundesliigassa Bayern on vasta viidentenä, ja kolme edellistä ottelua on mennyt ilman voittoja.

Kovac siirtyi Bayerniin viime kesänä Eintracht Frankfurtista. Viime kaudella Bayernia valmensi konkarivalmentaja Jupp Heynckes, joka pestattiiin pelastamaan Bayernin kausi seuran annettua potkut Carlo Ancelottille. Heynckes johdattikin Bayernin Bundesliigan mestaruuteen.

Kovac kommentoi maanantaina Bayernin tilannetta lehdistölle:

– He, jotka tuntevat minut, tietävät, että olen aina taistelija. Olen koko elämäni joutunut vakuuttelemaan itseäni, siksi valkoisen lipun heiluttaminen (luovuttaminen) ei löydy sanavarastostani. Aion aina taistella.

– Kritiikkiä tulee aina, jos et täytä odotuksia. Tarvitsemme huomenna pisteen selvitäksemme jatkoon, mutta haluamme voittaa. Sen jälkeen toivomme, että pelit sujuvat paremmin Bundesliigassa kuin aiemmin, Kovac sanoi toimittajille.

Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!