Lehtiväite: Bayernissa neljän konkarin oppositioryhmä – löysäilevät peleissä tahallaan

© Kuva: Getty Images

Kuusi voittoa kymmenestä bundesliigaottelusta ei välttämättä ole sellainen osuus, mihin Bayern Münchenissä on totuttu. Mestarien liigassa Ajax pani Bayernin selkä seinää vasten, eikä maalin voitto cup-ottelussa neljännen sarjatason Rödinghausenistakaan juhlaan antanut aihetta.

Lähihistoriaan peilaten nämäkin tulokset ovat Bayernin mittapuulla jo kriisi. Eikä tilannetta lainkaan helpota, jos kokeneet pelaajat löysäilevät ja aiheuttavat käytöksellään kitkaa joukkueen sisällä. Näin nimittäin väittää ainakin arvostettu Kicker.

Kickerin mukaan Arjen RobbenFranck RibéryThomas Müller ja Mats Hummels eivät ole valmentajansa Niko Kovacin työhön tyytyväisiä. Tyytymättömyytensä he osoittavat olemalla antamatta kaikkeaan kentällä.

Ribéryä, Mülleriä ja Hummelsia risoo eritoten epäsäännöllinen peliaika ja rotaatio. Arjen Robben on päässyt avaukseen 13 kertaa, mutta kahdeksan kertaa hän on joutunut kesken pelin vaihtoon.

Kokenut nelikko on nyreissään myös Kovacin taktisesta jääräpäisyydestä. Kovac luottaa kuin vuoreen omaan 4-1-2-2-1 -pelitapaansa, eikä hänellä ole B-suunnitelmaa lainkaan.

Juuri nyt Bayern kaipaisi kokeneiden pelaajien johtajuutta, mutta Kickerin mukaan nelikko näyttää kentällä vain vähäistä motivaatiota kriisin karistamiseksi.

Bayern kohtaa keskiviikkona Mestarien liigassa AEK Ateenan, ja ensi lauantaina sillä on edessään todellinen huippuottelu. Tuolloin se vierailee Bundesliigan sarjakärki Borussia Dortmundin vieraana.

Lähde: Tageszeitung


PÄIVÄN VIHJE: FULHAM – MANCHESTER UNITED

Jääkö ManU telineisiin Lontoon kaatosateessa?