Huuhkajat koki viimeisessä Nations Leaguen alkulohkovaiheen ottelussa 0-2-tappion Unkarille vieraskentällä. Huuhkajien maalinsuulla vuoronsa sai FC Kööpenhaminan maalivahti Jesse Joronen.

LUE LISÄÄ ottelusta tästä linkistä.

Unkarin ensimmäinen osuma oli mahdoton paikka Joroselle. Ádám Szalai pääsi tykittämään lähietäisyydeltä eikä Joroselle jäänyt kahta sanaa. Sen sijaan Unkarin toinen osuma jäi Jorosta harmittamaan. Ádám Nagyn laukaus oli kova ja suuntautui kohti vasempaa alakulmaa, mutta Joronen sai kätensä väliin, mutta pallo jatkoi silti matkaansa veskarin käsien kautta yläkulmaan.

– Itselläni jäi harmittamaan varsinkin toinen maali, joka oli ihan otettavissa. Se on välillä sellaista. Itselleni se on asia, joka käsitellään nopeasti ja mennään eteenpäin, Joronen sanoi Huuhkaja tv:lle.

Ottelu oli ensimmäinen virallinen karsintaottelu Joroselle. Lukas Hradecky on itseoikeutetusti kantanut ykkösmalaivahdin viittaa, mutta Joronen on ottanut viime vuosina tärkeitä askeleita kehityksessään.

– Iso massiivinen ilo ja kunnia pelata karsintapeleissä. Vaikka muutamia maaotteluita olen pelannutkin, se on aina eri asia, kun pelissä on panokset.

Vaikka Unkari veikin voiton sunnuntaina, Huuhkajat varmisti Nations Leaguen lohkovoiton jo edellisessä kohtaamisessa Kreikkaa vastaan. Jorosen mukaan syksy on tuonut rutkasti itseluottamusta.

– Se (Nations League) on tuonut uskoa omaan tekemiseen. Ne asiat, mitä on tehty tosi pitkään Riven (Markku Kanervan) ja muun valmennuksen johdolla, niin ne oikeasti toimii. Huomion kiinnittäminen yhtenäisyyteen ja joukkuehenkeen, on ollut todella tärkeää meille. Sillä me olemme saaneet tuloksia ja sillä me tulemme saamaan tuloksia, Joronen vakuutti.

Jos et näe alla olevaa videota, voit katsoa sen tästä.

Huuhkajat

@Huuhkajat
Huuhkajien maalivahti Jesse Joronen iloitsi ensimmäisestä karsintaottelustaan, vaikka pettyikin tappioon: "Se oli massiivinen ilo ja kunnia, mutta totta kai harmittaa, ettemme saaneet tulosta tänään." Lisää Jessen mietteitä alta 👇 #Huuhkajat #HUNFIN