Näe suomalaisten otteet Eurooppa-liigassa ilmaiseksi – futisherkkua tarjolla runsaasti

© Kuva: Getty Images

Suomalaisia jalkapallon seuraajia hemmotellaan tulevana viikonloppuna, kun C More näyttää jalkapalloa suoratoistopalvelussaan ilmaiseksi. Luvassa on torstaina Eurooppa-liigaa ja viikonloppuna La Ligaa.

C Moren ilmainen kokeilujakso alkaa torstaina ja päättyy sunnuntaina. Torstaista alkaen C More on avoinna kaikille uuden Total-tilauksen tekeville. Ensimmäinen laskutuskausi käynnistyy vasta maanantaina, joten ennen sitä on mahdollista katsoa ilmaiseksi C Moren tarjontaa viikonlopun ajan.

Tilauksen voi perua koska tahansa maksuttoman kokeilujakson aikana. Maksuton kokeilujakso päättyy sunnuntaina 11.11.2018 klo 23.59, jonka jälkeen tilaus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana kestotilauksena hintaan 29,95 euroa kuukaudessa.

Eurooppa-liigassa useita suomalaisia tulessa

Eurooppa-liigassa pelaa tällä hetkellä neljä suomalaispelaajaa. Huuhkajien ykkösvahti Lukas Hradeckyn ja loukkaantuneena parhaillaan olevan Joel Pohjanpalon edustama Bayer Leverkusen pelaa torstaina mahdollisesti jo lohkovoiton kannalta tärkeän ottelun FC Zürichia vastaan kello 22.

Jasse Tuomisen edustama BATE Borisov varmisti jo maansa mestaruuden, mutta Eurooppa-liigassa taisto on tasaista L-lohkossa. BATE:lla on kolme pistettä, kuten myös PAOK:lla ja Mol Vidillä. Lohkon kärjessä keikkuu puhtaalla pelillä Chelsea, jota vastaan BATE pelaa torstaina.

Roman Eremenko hakee lisää peliminuutteja Moskovan Spartakin riveissä skotlantilaista Rangersia vastaan. Huuhkajien avainpuolustaja Jere Uronen on Genkin avauksessa Besiktasia vastaan. Lisäksi suomalaisista ovat tulessa torstaina myös maalivahdit Jesse Joronen (FC Kööpenhamina) sekä Walter Viitala (Malmö FF).

C Moren suoratoistopalvelu tarjoaa uusille asiakkaille mahdollisuuden seurata perjantaista sunnuntaihin La Liga -kierroksen kaikki kymmenen ottelua maksutta. Lisäksi pääset seuraamaan Eurooppa-liigan torstain ottelut. Lue lisää täältä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.