Arturo Vidal ja Alexis Sánchez ovat Chilen maajoukkueen selkeitä tähtiä. Seuratasollakin kaksikko on tottunut nauttimaan parrasvaloista, mutta tällä kaudella niitä ei olla – ainakaan positiivisissa merkeissä – paljoa kummallekaan suotu.

Sánchezin vire on ollut pahemman kerran kateissa sitten tammikuisen siirron Manchester Unitediin, eikä Vidalkaan ole Barcelonassa valtavia minuutteja tililleen saanut.

Viime yönä Suomen aikaa Chile ystävyysotteli Hondurasin kumoon luvuin 4-1, ja molemmat pelaajat kirjauttivat nimensä pöytäkirjaan.

Vidal avasi maalihanat jo ottelun kahdeksannella minuutilla, ja tuplasi oman saldonsa rangaistuspotkusta ensimmäisen jakson loppupuolella. Sánchez asettui ampumaan joukkueen toista rankkaria, pelin edettyä tunnin verran. Tämä yritys epäonnistui, mutta jatkotilanteesta pallo löysi tiensä verkkoon.