Bundesliiga-seurassa hämmennyttiin – vastustaja vakoili harjoituksia lennokilla

© Kuva: Getty Images

Werder Bremenin toimitusjohtaja Frank Baumann myönsi, että seura lennätti kauko-ohjattavaa lennokkia Hoffenheimin harjoituskentän yllä ennen joukkueiden kohtaamista Saksan Bundesliigassa.

Hoffenheim huomasi lennokin lentelemässä harjoituskeskuksensa yllä otteluun valmistavissa harjoituksissaan ja ilmoitti asiasta poliisille.

Lennokkien lennättäminen ihmisjoukon yllä on Saksassa kielletty. Jo viikolla epäiltiin, että lennokkia ohjasi Werder Bremenin tarkkailija.

Baumann myönsi, että Bremenillä oli tarkkailija alueella, mutta hän vakuutti, että laittomuudet eivät kuulu seuran toimintatapoihin.

Hänen mukaansa tempauksen takana olivat hän itse, Bremenin päävalmentaja Florian Kohfeldt ja seuran analyytikot.

– Werder Bremen otti hetkellisesti lennokin käyttöön viime tiistaina Hoffenheimin harjoituksissa, kommentoi seura tiedotteessaan.

– Tämä oli Werderin toimitusjohtaja Baumannin, päävalmentaja Kohfeldtin ja analyytikkojen osaston keskustelun seurausta.

Baumann otti tapauksesta täyden vastuun perjantain lehdistötilaisuudessa.

– Me kävimme kaiken läpi sisäisesti. Otan vastuun tästä. Haluamme pyytää anteeksi, jos tapaus Hoffenheimissa herätti epätietoisuutta harjoituskentällä.

– Lennokkia lennätettiin lyhyen ajan, mutta sitä ei lennätetty sillä kentällä, jolla heidän joukkueensa harjoitteli. Siitä ei ollut uhkaa. Kaikki on käsitelty Hoffenheimin kanssa.

– Me emme ole tehneet mitään laitonta. Se olisi seuramme periaatteiden vastaista. Pyydämme anteeksi Hoffenheimilta, jos tämä välikohtaus hermostutti heidät.

Werder Bremenin ja Hoffenheimin ottelu päättyi 1-1-tasapeliin.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.