35-vuotias hyökkääjä Njazi Kuqi on kierrellyt maailmaa uransa aikana reilusti keskivertofutaajaa enemmän. Syksyllä 2017 Kuqi siirtyi intialaiseen ATK:hon, joka pelasi tuolloin brittifutislegenda Teddy Sheringhamin komennossa. Pesti Kalkutassa ei kuitenkaan kestänyt pitkään, vaan sopimus purettiin jo tammikuussa, vain kuuden pelatun ottelun jälkeen.

Tammikuun jälkeen Kuqi ei ole pelannut missään, ja mies on ollut otsikoissa lähinnä FC Interin kanssa kesken olevan palkkakiistan takia. Pelihalut ovat kuitenkin yhä kovat.

– Nyt näyttää siltä, että olen valmis jatkamaan vielä, Kuqi toteaa Iltalehden haastattelussa (koko juttu luettavissa täältä).

– Katsotaan, löytyykö ottajia. Tarkoitus olisi jäädä Suomeen.

Kuqi kertoo muutaman veikkausliigaseuran tehneenkin jo alustavia tunnusteluja. Sopimustarjouksia odotellessa hän on harjoitellut fysiikka- ja voimavalmentajan Levi Earlin johdolla.

Kuqi on pelannut urallaan 12 A-maaottelua, joissa hän on tehnyt viisi maalia. Vaikka Teemu Pukki on ilmiliekeissä eikä esimerkiksi Kyproksen pääsarjan maalipörssin kärki Berat Sadik ole Huuhkajiin mahtunut, elättelee konkarikärki Kuqi edelleen toiveita myös A-maajoukkueeseen paluusta.

– Jos joku sopimus syntyy, niin pitää vaan painaa tulevana kautena paljon maaleja, niin katsotaan, mitä Rive (Markku Kanerva) ajattelee, Kuqi sanoo.