Lukas Podolski on valmis palaamaan entiseen seuraansa – yhdellä ehdolla

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Vuonna 2014 maailmanmestaruuden Saksan kanssa voittanut Lukas Podolski haaveilee yhä paluusta kasvattajaseuraansa Kölniin.

Nykyään japanilaista Vissel Kobea edustava Podolski, 33, haluaa kuitenkin pelata Kölnin kanssa Bundesliigassa, joten seuran tulisi ensin nousta sarjaporrasta ylemmäs. Köln tippui Saksan pääsarjasta viime kaudella.

– Se ei ole mikään uutinen, että haluaisin vielä pelata Kölnin paidassa. Seurajohto on tietoinen tästä, mutta heidän on noustava ensin, sanoi Podolski Bildin haastattelussa.

Hänen ja Vissel Koben sopimus päättyy ensi vuoden lopussa, mutta saksalaishyökkääjä on valmis vaihtamaan seuraa jo aikaisemmin, jos eteen tulee tarpeeksi kiinnostava ehdotus.

– Minun ei tarvitse tarjota itseäni mihinkään. En ole tällä hetkellä kehenkään yhteydessä siirrosta. Minulla on Koben kanssa sopimus vuoden 2019 loppuun. Jos kuitenkin joku mahtava seura Bundesliigasta tai jostain toisesta maasta haluaa minut kesällä, niin sitten on katsottava uudelleen.

Podolski siirtyi Kölniin kymmenenvuotiaana ja debytoi seuran edustusjoukkueessa kahdeksan vuotta myöhemmin. Vuonna 2006 hän siirtyi Bayern Müncheniin, mutta palasi kolmen kauden jälkeen takaisin Kölniin. Kaiken kaikkiaan hän on pelannut Kölnissä 181 ottelua tehden niissä 86 maalia. Podolski on edustanut urallaan myös Arsenalia, Internazionale Milanoa ja Galatasarayta.

Saksan A-maajoukkueessa hän pelasi 130 ottelua ja teki 49 maalia.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS