Ranskan liigassa karmea loukkaantuminen – Dortmundin ex-toppari sairaalaan hämärän rajamailla yltä päältä veressä

© Kuva: Getty Images

Ranskan liigan keskiviikon ottelussa Bordeaux-Saint-Étienne koettiin raju loukkaantuminen, kun vierasjoukkueen toppari Neven Subotic jouduttiin kantamaan kentältä kasvot veren peitossa ja hämärän rajamailla. Subotic menetti tajuntansa avausjakson maalinedustilanteensa, jossa hän sai tällin poskensa seutuville oman joukkueen maalivahdin Stephane Ruffierin polvesta.

Kontaktin jälkeen Subotic makaili nurmenpinnassa minuuttien ajan, ennen kuin hänet siirrettiin kentältä niska vahvasti tuettuna. Serbialainen vietiin ambulanssilla sairaalaan, jossa hän joukkueen lääkärin mukaan viettää vielä muutaman päivän.

Ensi maanantaina 30 vuotta täyttävä Subotic muistetaan parhaiten Borussia Dortmundista, jota hän edusti urallaan yhdeksän kauden ajan. Subotic pelasi Serbian maajoukkueessa vuoden 2010 MM-kisoissa.

Saint-Étienneen Subotic siirtyi tammikuussa 2017.