Bild: Saksan maajoukkuetähdellä riittää kysyntää – nykyinen seura tarjoaa palkkakuninkaan titteliä

© Kuva: Getty Images
Championship avaa vetosunnuntain! Nappaa talletusbonus tai riskitön veto!

RB Leipzig on tarjonnut hyökkääjälleen Timo Wernerille jatkosopimusta, joka tekisi hänestä seuran parhaiten palkatuimman pelaajan, kertoo Bild.

Wernerin, 22, nykyinen sopimus päättyy ensi kauden jälkeen, eikä Leipzig halua ottaa sitä riskiä, että Saksan maajoukkuehyökkääjä jättäisi seuran ilman siirtokorvausta. Leipzigin toimitusjohtaja Oliver Mintzlaff linjasi hiljattain, että Werner saatetaan myydä ensi kesänä, jos uutta diiliä ei synny.

Leipzig on tarjonnut Bildin mukaan Wernerille kuuden miljoonan euron vuosipalkkaa, mutta siirtohuhuissa pyörivä hyökkääjä empii yhä. Hänet on yhdistetty useisiin Euroopan suurseuroihin, kuten Bayern Müncheniin, Liverpooliin ja Real Madridiin.

– En kysy sitä häneltä joka toinen päivä, mutta on selvää, että pallo on nyt hänellä, kommentoi RB Leipzigin urheilutoimenjohtaja ja päävalmentaja Ralf Rangnick Bildille.

Werner on iskenyt tällä kaudella 13 maalia Leipzigille, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan. Saksan A-maajoukkueessa hän on esiintynyt 23 ottelussa ja onnistunut maalinteossa yhdeksän kertaa.

Championship avaa vetosunnuntain! Nappaa talletusbonus tai riskitön veto!
Edellinen artikkeliNäkökulma: Nämä seikat ihmetyttävät Veikkausliigan otteluohjelmassa – eikö Tapiolan viime kauden tapahtumista opittu mitään?
Seuraava artikkeliYle: Joel Pohjanpalolla iso päivä tulossa – pilaako nilkkavamma koko kauden?