Bayern München tunnetaan siitä, että se kaappaa siirtomarkkinoilla muiden saksalaisten seurojen pelaajia riveihinsä.

Myös Bayernin viime vuosien pääkilpailija Borussia Dortmund on joutunut luopumaan pelaajistaan müncheniläisten houkutuksen käydessä liian suureksi.

Dortmundissa syntynyt ja kaupungin suurseuraa 16 vuotta edustanut laitahyökkääjä Marco Reus ei ole kuitenkaan lämmennyt Bayern Münchenin tarjouksille.

Reus, 29, hylkäsi Bayernin kosiskelut vuonna 2012 ja vuonna 2015, jolloin Dortmund oli sarjataulukossa 16. sijalla. Samana vuonna hän allekirjoitti Dortmundin kanssa uuden jatkosopimuksen.

Tällä hetkellä Reus pelaa kenties uransa parasta kautta. Hän on pelannut tämän kauden Bundesliigassa 17 ottelua, joissa hän on viimeistellyt yhteensä 11 osumaa ja antanut seitsemän maaliin johtanutta syöttöä.

Ottelun vähemmän pelannut Dortmund johtaa Bundesliigaa kolmen pisteen erolla Bayerniin ja kohtaa tänään, lauantaina, omassa 18. kierroksen ottelussan RB Leipzigin.

Reus kertoi FAZ:n haastattelussa, että Bayern Müncheniin liittyminen ei vieläkään kiinnosta häntä millään tapaa.

– Minä? Bayern Müncheniin? Ei ikinä! Ette tule ikinä näkemään minua Bayernissa, voin luvata sen.

– Sitä paitsi täytän pian 30 vuotta, ja he (Bayern) haluavat nuorentaa joukkuettaan.

Dortmund voitti Bundesliigan viimeksi kaudella 2011-12. Reus palasi mestaruutta seuranneena kesänä Dortmundiin juniorivuosiensa jälkeen. Hän ei ole päässyt voittamaan Saksan mestaruutta rakkaan seuransa kanssa, mutta tällä kaudella unelma saattaa käydä toteen, ja se merkitsisi Dortmundin kannattajien suosikille paljon.

– Jos pääsisin Dortmundin poikana nostamaan Dortmundin kanssa sitä (pokaalia)… Se olisi uskomatonta. Se olisi valtava juttu, toteen käynyt unelma.