Diego Maradona pääsi sairaalasta: ”Olen kunnossa”

© Kuva: Getty Images
FA Cupissa maanantaina Bournemouth - Arsenal! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Argentiinalaislegenda Diego Maradona rauhoittelee fanejaan, jotka olivat huolissaan hänen hyvinvoinnistaan.

Perjantaina uutisoitiin, että Maradona, 58, kiidätettiin sairaalaan vatsan sisäisen verenvuodon takia. Argentiinalaislegendan tytär Dalma kiisti huhut vakavasta sairaudesta ja vakuutti, että entinen suurpelaaja palaa pian kotiin.

Muutamia tunteja myöhemmin Maradona pääsi pois sairaalasta, ja hän lähetti terveisiä seuraajilleen sosiaalisessa mediassa.

– Haluan kiittää teitä rohkaisevista viesteistä. Olen pahoillani, että sain teidät syyttä huolestuneeksi. Haluan sanoa, että mitään ei tapahtunut ja että olen kunnossa, kirjoitti Maradona Instagram-tililleen.

Aiemmin perjantaina vahvistettiin, että Maradona jatkaa Meksikon toisella sarjatasolla pelaavan Doradosin päävalmentajana. Vuoden 1986 maailmanmestaruuden voittanut Maradona kulki viime kaudella Doradosin peleissä sivurajalla kainalosauvan kanssa niveltulehduksen takia. Hänen hyvinvointinsa aiheutti huolta myös viime kesän MM-kisoissa, kun lääkintähenkilökunta hoiti katsomossa ollutta Maradonaa Argentiinan ja Nigerian välisen ottelun aikana. Maradona selvensi myöhemmin, että hän voi huonosti juotuaan liian paljon valkoviiniä.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.

FA Cupissa maanantaina Bournemouth - Arsenal! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!