Diego Maradona pääsi sairaalasta: ”Olen kunnossa”

© Kuva: Getty Images

Argentiinalaislegenda Diego Maradona rauhoittelee fanejaan, jotka olivat huolissaan hänen hyvinvoinnistaan.

Perjantaina uutisoitiin, että Maradona, 58, kiidätettiin sairaalaan vatsan sisäisen verenvuodon takia. Argentiinalaislegendan tytär Dalma kiisti huhut vakavasta sairaudesta ja vakuutti, että entinen suurpelaaja palaa pian kotiin.

Muutamia tunteja myöhemmin Maradona pääsi pois sairaalasta, ja hän lähetti terveisiä seuraajilleen sosiaalisessa mediassa.

– Haluan kiittää teitä rohkaisevista viesteistä. Olen pahoillani, että sain teidät syyttä huolestuneeksi. Haluan sanoa, että mitään ei tapahtunut ja että olen kunnossa, kirjoitti Maradona Instagram-tililleen.

Aiemmin perjantaina vahvistettiin, että Maradona jatkaa Meksikon toisella sarjatasolla pelaavan Doradosin päävalmentajana. Vuoden 1986 maailmanmestaruuden voittanut Maradona kulki viime kaudella Doradosin peleissä sivurajalla kainalosauvan kanssa niveltulehduksen takia. Hänen hyvinvointinsa aiheutti huolta myös viime kesän MM-kisoissa, kun lääkintähenkilökunta hoiti katsomossa ollutta Maradonaa Argentiinan ja Nigerian välisen ottelun aikana. Maradona selvensi myöhemmin, että hän voi huonosti juotuaan liian paljon valkoviiniä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.