Esimerkkiä nuorille – läpimurtokauden pelannut Onni Valakari treenaa viikon B-junnuissa

© Kuva: Juha Tamminen
Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

19-vuotias Onni Valakari siirtyi kesällä norjalaiseen Tromsøøn ja nuorukaisen tähti lähti nopeasti väkevään nousuun. Valakari pelasi isänsä Simon valmennuksessa syyskauden aikana 13 peräkkäisessä ottelussa, joista kauden kahdeksassa viimeisessä pelissä keskikenttäpelaaja hän tahkosi täyden 90-minuuttisen. Kiitokseksi luottamuksesta Onni Valakari teki Tromsølle kaksi maalia.

SJK:ssa ja TPS:ssa aiemmin pelannut Valakari koki, että nyt on aika maksaa takaisin nuoruusvuosien opeista. Motherwellissa, Skotlannissa syntynyt pelaaja harjoittelee nimittäin tämän viikon kasvattajaseuransa Käpylän Pallon B-juniorien mukana. Tiistaisten treenien jälkeen Valakari kertoi juniorille kokemuksiaan ammattilaisjalkapalloilijan arjesta.

Onni Valakari on pelannut kuusi harjoitusottelua Suomen alle 19-vuotiaiden maajoukkueessa, mutta ei päässyt mukaan kesän EM-kotikisoihin.

Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!