Hollannin entinen maajoukkuepelaaja Rafael van der Vaart uskoo Juventuksen voittavan Mestarien liigan tällä kaudella.

Nyt eläkepäiviään viettävä van der Vaart edusti Mestarien liigassa aikoinaan Ajaxia, Hamburger SV:tä, Real Madridia ja Tottenhamia.

Tanskalaisseura Esbjergin riveissä uransa viime vuonna lopettanut keskikenttäpelaaja ei kuitenkaan näe kyseisten seurojen vievän Mestarien liiga -pystiä tällä kaudella.

Tälle on yksinkertainen syy: heillä ei ole Cristiano Ronaldoa.

– Juventus on todellakin suosikki [voittamaan Mestarien liigan]. Joukkue, jossa pelaa Cristiano Ronaldo, on aina suosikki. Hän tekee joukkuetovereistaan parempia. Kun annat hänelle pallon, tiedät hänen tekevän maaleja ja menestys on taattua, van der Vaart kertoi Marcalle.

– Real Madridissa pelasin maailman parhaiden pelaajien kanssa. Sergio Ramos, Guti, Ronaldo, Kaká, Karim Benzema. Se oli jotain niin uskomatonta. Nyt kaikki ovat kuitenkin huomanneet kuinka tärkeä Cristiano oli joukkueelle.

Real Madrid kohtaa Mestarien liigan ensimmäisellä pudotuspelikierroksella Ajaxin. Van der Vaart ei kuitenkaan ole varma kumpi hänen entisistä seuroistaan tulee voittamaan kamppailun.

– Tahdon todella nähdä ottelun kahden huippujoukkueen välillä. Ajax on vakuuttava, on täynnä lupaavia pelaajia ja voittavat ottelut pelaten huippujalkapalloa. Real ei tule pääsemään helpolla, van der Vaart ennusteli.

– En ole hyvä veikkauksissa, mutta luulen että peli tulee päättymään 2-2 Hollannissa.