Joel Pohjanpalon kohtalon hetket käsillä: ”Pidämme tiukasti peukkuja”

© Kuva: Juha Tamminen
Liverpool - West Ham maanantain Valioliigaotteluna! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Viimeksi maaliskuussa pelaamaan pystynyt Joel Pohjanpalo on kärsinyt jo pitkään varsin hankalasta jalkavaivasta. Nilkkavammaan ei ole onnistuttu löytämään kovinkaan helposti oikeanlaista hoitoa, ja sairausloma on vain pitkittunut pitkittymistään.

Viime viikkoina antamissaan haastatteluissa Pohjanpalo on kertonut, että Bayer Leverkusenin harjoitusvahvuuteen paluu on lähellä, mikäli seuraavista magneettikuvista on nähtävissä positiivisia tuloksia. Nuo kuvat otetaan tänään, ja Leverkusenin julkaisemasta twiitistä päätellen Suomessa.

– Joel Pohjanpalolla on edessään seuraava magneettikuvakontrolli. Me pidämme lujasti peukkuja, seuran tilillä kirjoitettiin.

Jos Pohjanpalo saa lääkäreiltä täyden harjoitteluluvan, toivoo hän tiettävästi voivansa palata pelikentille maalis-huhtikuussa.

24-vuotias hyökkääjä on tehnyt 18 pelaamassaan bundesliigaottelussa seitsemän maalia. Peliminuutteja näissä peleissä on herunut 292, joten Pohjanpalo on tarvinnut maalia kohti noin 42 minuuttia. 28 A-maaottelussa maaleja on syntynyt kuusi.

Pohjanpalo ja Bayer Leverkusen solmivat viime elokuussa pitkän jatkosopimuksen.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Liverpool - West Ham maanantain Valioliigaotteluna! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!