Viimeksi maaliskuussa pelaamaan pystynyt Joel Pohjanpalo on kärsinyt jo pitkään varsin hankalasta jalkavaivasta. Nilkkavammaan ei ole onnistuttu löytämään kovinkaan helposti oikeanlaista hoitoa, ja sairausloma on vain pitkittunut pitkittymistään.

Viime viikkoina antamissaan haastatteluissa Pohjanpalo on kertonut, että Bayer Leverkusenin harjoitusvahvuuteen paluu on lähellä, mikäli seuraavista magneettikuvista on nähtävissä positiivisia tuloksia. Nuo kuvat otetaan tänään, ja Leverkusenin julkaisemasta twiitistä päätellen Suomessa.

– Joel Pohjanpalolla on edessään seuraava magneettikuvakontrolli. Me pidämme lujasti peukkuja, seuran tilillä kirjoitettiin.

Bayer 04 Leverkusen

@bayer04fussball
Bei @JPohjanpalo steht das nächtste Kontroll-MRT an.
Wir drücken ganz fest die Daumen! ✊🏼🍀🙏🏼

Jos Pohjanpalo saa lääkäreiltä täyden harjoitteluluvan, toivoo hän tiettävästi voivansa palata pelikentille maalis-huhtikuussa.

[readmore from=Pohjanpalo-Joel]

24-vuotias hyökkääjä on tehnyt 18 pelaamassaan bundesliigaottelussa seitsemän maalia. Peliminuutteja näissä peleissä on herunut 292, joten Pohjanpalo on tarvinnut maalia kohti noin 42 minuuttia. 28 A-maaottelussa maaleja on syntynyt kuusi.

Pohjanpalo ja Bayer Leverkusen solmivat viime elokuussa pitkän jatkosopimuksen.