Kovien pelien Sergio Agüerolta häkellyttävää tilastoylivoimaa – ”Tämä joukkue ei luovuta koskaan”

© Kuva: Getty Images
Veikkausliigassa FC Lahti - MIFK! Käytä hyväksesi maistuva vetoidea ja talletusbonus!

Manchester City kukisti torstaina kotikentällään Liverpoolin maalein 2-1 ja kutisti joukkueiden välisen eron Valioliigan kärkitaistelussa neljään pisteeseen. Ottelun avausmaalin tykitti taidokkaasti pienestä kulmasta etuylänurkkaan argentiinalainen Sergio Agüero, joka jatkoi maalillaan uskomatonta putkeaan.

30-vuotias ”Kun” Agüero on pelannut nyt Valioliigassa seitsemän kotiottelua Liverpoolia vastaan. Cityn seurahistorian paras maalintekijä on tehnyt maalin näistä jokaisessa.

Agüeron jatkuva Liverpoolin rankaiseminen on merkittävää koko Valioliigan mittakaavassa, sillä kukaan toinen pelaaja sarjan historiassa ei ole tehnyt maalia yhtä ja samaa joukkuetta vastaan seitsemässä perättäisessä kotiottelussa.

Torstainen maali Liverpoolin verkkoon oli Agüeron komealla ammattilaisuralla 250:s liigamaali. Juhlaosuma vain vankisti argentiinalaisen mainetta kovien pelien miehenä, sillä saavuttuaan Valioliigaan kesällä 2011 hän on tehnyt peräti 37 maalia muita sarjan Top 6 -joukkueita vastaan. Agüero on tilastossa suorastaan ylivoimainen, sillä hänellä on tällä ajanjaksolla peräti 16 maalin ero seuraavana tulevaan Harry Kaneen.

Cityn maalitykki oli luonnollisesti haltioissaan onnistuneen ottelun jälkeen.

– Iso voitto todella kovaa vastustajaa vastaan jatkaaksemme taistelua. Tämä joukkue ei luovuta koskaan. Kiitos kaikille tuesta, Agüero kirjoitti Twitterissä.

Veikkausliigassa FC Lahti - MIFK! Käytä hyväksesi maistuva vetoidea ja talletusbonus!