Thierry Henryn AS Monaco rypee syvällä – taival cupissa päättyi nolosti: ”Olen enemmän huolissani seuran tulevaisuudesta kuin omastani”

© Kuva: Getty Images

Ranskalaislegenda Thierry Henrysta ei ole toistaiseksi ollut kääntämään AS Monacon kurssia.

Henry nimitettiin Monacon päävalmentajaksi lokakuussa Leonardo Jardimin saatua potkut, mutta joukkue on vielä kolme kuukautta myöhemminkin huonossa jamassa.

Toissa kaudella Mestarien liigan semifinaaleihin selvinnyt ja Ligue 1:n voittanut Monaco taistelee putoamista vastaan Ranskan pääsarjassa. Ruhtinaskunnan ylpeys keräsi Mestarien liigan lohkovaiheessa vain yhden pisteen ja putosi europeleistä.

Ranskan liigacupissa Monaco on sentään neljän parhaan joukossa, mutta tiistaina joukkue suli Ranskan cupissa maan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavalle Metzille. Ligue 2:n johtaja Metz pudotti Monacon cupista lukemin 3-1 ja eteni neljännesvälieriin.

Keskimäärin alle pisteen per ottelu kerännyt Henry ei ole silti huolissaan työpaikastaan, vaan edustamansa seuran tulevaisuudesta.

– Tulevaisuuteni? Omistajat tekevät päätöksen, kun heistä tuntuu siltä. Olen enemmän huolissani Monacon tulevaisuudesta. Sanoin sen jo, kommentoi Henry FourFourTwon mukaan.

– Minä toistan. Ei ole tarvetta kysyä aina samaa kysymystä, sillä vastaisin samalla tavalla. Atlético Madrid on pudonnut 90-luvulla vielä paremmilla pelaajilla. Real Zaragoza koki saman taannoin, kuten tiedätte. Voisin puhua kaikista sarjoista.

– Me olemme tässä tilanteessa. Vaikka se oli Ranskan cup ja me putosimme, mutta tänä viikonloppuna pelaamme Dijonia vastaan Ligue 1:ssä, ja siitä tulee sota.

Ottelun vähemmän pelannut Dijon on kaksi pistettä ja yhden sijoituksen edellä Monacoa, joka on taulukossa viimeistä edellisenä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.