Bayern Münchenin pelaajalta erikoinen väite: Uskoo keksineensä menestyskirjojen konseptin – ”He varastivat varmaan tietokoneeni”

© Kuva: Getty Images

Nappaa riskitön veto ja tienaa Championshipistä jopa 200 euroa!

Bayern Münchenin puolustuksen monitoimimies Javi Martínez on moninkertainen Bundesliigan mestari, mutta hän uskoo ansaitsevansa kunnian myös ’Nälkäpeli’-kirjojen juonesta.

’Nälkäpeli’ on Suzanne Collinsin kirjoittamana menestyksekäs kirjasarja, josta on tehty myös useita Hollywood-elokuvia. Kirjasarjan ensimmäinen osa julkaistiin vuonna 2008, mutta Martínez, 30, sanoi Socratesin haastattelussa, että hän sai vastaavan idean jo nuoruusvuosinaan.

– Kirjoittaminen on suuri intohimoni. Aloitin jo teini-ikäisenä kirjan kirjoittamisen.

– Ja uskokaa tai älkää, mutta juoni oli pitkälti sama kuin ’Nälkäpelissä’.

Martínezin mukaan hänen oli vaikea katsoa kirjasarjan saapumista valkokankaille.

– Se oli outoa. Istuin elokuvateatterissa ja ajattelin: ”Sitä ei ole olemassa, se on minun ideani, jonka sain vuosia sitten. Tekijät varastivat varmaan tietokoneeni”.

Espanjalaispeluri nauttii yhä kirjoittamisesta. Häntä kiinnostaa kertoa isolle yleisölle jalkapalloa ammattikseen pelaavan elämästä.

– Olen todella tyytyväinen. Rakastan kirjoittamista.

– Lukijoiden tuominen lähemmäs jalkapalloilijan elämää henkilökohtaisesta näkökulmasta kiehtoo minua. On monia asioita, joita ulkopuoliset eivät voi ymmärtää tai tietää.

– Haluan antaa heille jotain, josta he eivät muuten saisi tietää.

Nappaa riskitön veto ja tienaa Championshipistä jopa 200 euroa!