Borussia Dortmund tyri 3–0-johtonsa tasapeliksi kotikentällään Hoffenheimia vastaan Saksan Bundesliigassa. Vierailijoiden suurimmaksi sankariksi nousi vaihdosta tauolla kentälle tullut algerialaishyökkääjä Ishak Belfodil, joka iski takaa-ajon ensimmäisen ja viimeisen maalin.

Dortmund aloitti maalinteon jo puolen tunnin kohdalla, kun englantilainen superlupaus Jadon Sancho, 18, pommitti pallon pienestä kulmasta maaliin Lukasz Piszczekin esityöstä. Mario Götze lisäsi isäntien johtoa vielä pari minuuttia ennen taukoa.

Dortmund lisäsi höyryä vielä toisella jaksolla, kun ensimmäisellä puoliajalla osuneet Sancho ja Götze sahasivat Hoffenheimin puolustuksen palasiksi. Raphael Guerreiro sai siirtää kaksikon esityöstä pallon helposti maaliin lähietäisyydeltä.

Hoffenheim heräsi eloon kuitenkin noin vartti ennen päätösvihellystä, kun Belfodil laittoi Pavel Kaderabekin keskityksen verkon perukoille aloittaen vierailijoiden takaa-ajon. Hetkeä myöhemmin Kaderabek nousi itse keskityspallossa korkeimmalle ja puski pallon takakulmaan. Tasoitusmaali nähtiin 87. peliminuutilla, kun Dennis Geigerin vapaapotku tavoitti Belfodilin rangaistusalueelta. Algerialaisen syöksypusku sinetöi loppulukemiksi 3–3.

Dortmund ei onnistunut kasvattamaan sarjajohtoaan kuin pisteellä Borussia Mönchengladbachiin ja Bayern Müncheniin. Bayern Münchenillä on unelmapaikka iltapelissä kaventaa Dortmundin sarjajohto voitolla viiteen pisteeseen. Müncheniläiset saavat vieraakseen Schalken. Mönchengladbach puolestaan hävisi oman ottelunsa kotonaan Hertha Berlinille lukemin 0–3.