Entiselle valioliigatopparille 15 kuukauden kakku – ei pahan pojan ensimmäinen tuomio

© Kuva: Getty Images
Championshipissä Fulhamilla on nousu mielessä! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

45-vuotias Tshekin jalkapallon paha poika Tomás Repka on saanut torstaina 15 kuukauden vankeustuomion. Tuomio ei ole vielä lainvoimainen, ja sekä puolustusasianajaja että syyttäjä aikovat valittaa siitä.

Repkan rangaistus tuli siitä, kun hän yritti myydä autoa, joka ei ollut hänen omansa. Tuomion pituuteen vaikuttivat myös aiemmat rikokset.

Keskuspuolustajana pelannut Repka pelasi Tshekin A-maajoukkueessa 46 A-maaottelua. Hän edusti urallaan muun muassa Sparta Prahaa, Fiorentinaa (1998-2001) ja West Hamia (2001-2006).

Repka sai peliuransa aikana kaikkiaan 20 punaista korttia. Pahemman kerran miehellä kiehahti vuonna 2007 Tshekin liigan ottelussa, kun Repka löi kameramiestä tämän seuratessa pelaajaa – jälleen yhden ulosajon seurauksena.

Edellisen vankeustuomionsa Repka sai viime elokuussa. Tuolloin hänelle langetettiin kuuden kuukauden tuomio. Repka syyllistyi tuolloin kaupustelemaan seksipalveluita internetissä entisen vaimonsa nimissä. Ilmoituksissa oli mukana ex-vaimon puhelinnumero.

Repkan nykyinen vaimo sai tapauksen yhteydessä sakkotuomion julkaistuaan ensimmäiset kolme ilmoitusta väärällä nimellä.

Tomas Repka lopetti pelaajauransa syksyllä 2012 ja toimi vuonna 2013 muutaman kuukauden ajan FK Mostin urheilukoordinaattorina.

Lähteet: TransfermarktRadio Praha ja aktualne.cz


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Championshipissä Fulhamilla on nousu mielessä! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!