22-vuotiaasta Timo Werneristä on tulossa hyvää vauhtia siirtomarkkinoiden kuuma nimi. 23 A-maaottelussa Saksalle yhdeksän maalia tehneestä Werneristä ovat kiinnostuneet lukuisat huippuseurat Real Madridista lähtien, mutta RB Leipzig tekee kaikkensa pitääkseen kärkimiehestään kiinni. Rahakas tarjous odottaa Wernerin pöydällä allekirjoitusta.

– Menimme hänelle tekemässämme tarjouksessa aivan äärirajoillemme asti, ja Timokin tietää sen, Leipzigin urheilujohtaja Ralf Rangnick totesi Sky Sportin Wontorra-ohjelmassa sunnuntaina.

Stuttgartilaislähtöinen Werner pelaa Leipzigissa nyt neljättä kauttaan. Tällä kaudella Werner on tehnyt 19 bundesliigaottelussa 11 maalia, mutta sopimusta on kesän jälkeen enää yksi vuosi jäljellä. Riskiä Wernerin menettämisestä siirtokorvauksetta ei haluta Leipzigissa ottaa.

– Pidän erittäin epätodennäköisenä siitä, että menemme sopimuksen viimeiselle vuodelle ja annamme sopimuksen kulua loppuun, Rangnick vahvistaa.

– Olemme sanoneet Wernerille ja hänen agentilleen, että toivomme heidän tekevän päätöksensä lähiaikoina. Viimeistään kauden päättyessä haluamme tietysti tietää, mitä tapahtuu.

[readmore from=Werner-Timo]

Rangnickille on selvää, että rahallisesti Werner voi saada houkuttelevampia tarjouksia muualtakin, mutta nälkäpalkalla miehen ei tarvitse Leipzigissakaan pelata.

– Minäkin uskon, että hän voi ansaita enemmän jossain muualla, mutta kyllä hän meilläkin kolme lämmintä ateriaa saa, ja voi hankkia yhtä sun toista. Myös sillä sopimuksella, mitä me hänelle tarjoamme, hän pärjää kyllä koko loppuelämänsä ajan.

Bildin tietojen mukaan Leipzigin tekemään sopimustarjoukseen on rustattu ”kymmenen seuran ulosostoklausuuli”, joka sallii Wernerin lähtevän, jos muun muassa Bayern München, Barcelona, Real Madrid, Liverpool, PSG tai Juventus maksaisi tietyn summan. Tuon summan arvellaan olevan noin 70 miljoonaa euroa.

Lähde: Transfermarkt