Real Madrid tuhlaili, Barcelona rokotti – Cupclásicossa tylyt lukemat

© Kuva: Getty Images

Barcelona voitti keskiviikkona Real Madridin Copa del Reyn välierien toisessa osaottelussa 3-0 ja eteni kilpailun loppuotteluun yhteismaalein 4-1. Ottelu pelattiin Madridin Santiago Bernabéulla.

25. toukokuuta pelattavaan finaaliin vastaan tulee joko Valencia tai Real Betis, jotka pelaavat toisen välieräottelunsa torstaina. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen päättyi Betisin Benito Villamarínilla 2-2-tasapeliin.

Kotijoukkue Madrid oli avausjakson alkupuolella hienoisesti niskan päällä, mutta todelliset maalintekopaikat olivat harvassa kummassakin päädyssä.

Etenkin brassihyökkääjä Vinícius aiheutti Barcelonan puolustukselle harmaita hiuksia, mutta nuorukaisen sihti vaati vielä hiomista.

Barcelona pääsi peliin paremmin mukaan puolen tunnin tienoilla, mutta viimeiset syötöt jättivät parantamiseen varaa.

Viníciusille tarjoutui ottelun toistaiseksi paras tontti 37. minuutilla, kun Casemiro pelasi hänet keskikentältä läpiajoon. Brasilialaisen haltuunotto epäonnistui ja vieraiden puolustus ehti peittämään laukauksen. Vinícius tarjoili vielä vierelleen paikan Karim Benzemalle, mutta ranskalaiskärki ei onnistunut viimeistelemään hankalasta syötöstä.

Hetkeä myöhemmin Vinícius yritti jälleen. Sergio Reguilón lähetti vasemmalta matalan keskityksen rangaistusalueelle, mutta Vinícius joutui laukomaan heikommalla, vasemmalla, jalallaan ja tykitti pallon riman yli.

Ensimmäisellä jaksolla pienimuotoisissa vaikeuksissa ollut Barcelona siirtyi jälkimmäisellä puolikkaalla johtoon jo viiden minuutin jälkeen. Ousmane Dembélé petasi boksiin paikan Luis Suárezille, joka latasi pelivälineen ensikosketuksellaan verkkoon. 0-1 (1-2).

Maalin jälkeen mentiin vauhdilla päädystä päätyyn. Madrid oli tunnin tienoilla lähellä tulla tasoihin, kun Viníciusin keskitys löysi maalin edustalta Reguilónin. Barcelonan maalivahti Marc-André ter Stegen venytti kuitenkin hanskansa puskun tielle.

Real Madrid vyörytti hyökkäyksiä, mutta Barcelona hyödynsi harvat paikkansa. Vieraat siirtyivät 69. minuutilla kahden maalin johtoon. Dembélé tarjoili tällä kertaa oikealta ja Madrid-toppari Raphaël Varane liukui pallon omaan verkkoonsa. Ilman Varanen väliintuloa Suárez olisi todennäköisesti iskenyt illan toisensa. 0-2 (1-3).

Suárez sai kuitenkin maalinsa vain pari minuuttia myöhemmin. Casemiro kaatoi hänet rangaistusalueella ja tuomari vihelsi rikkeestä pilkun. Suárez asteli itse pallon taakse ja toimitti sen tyylikkäällä panenkalla maaliviivan yli. 0-3 (1-4).


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.